Brandmeldinstallaties

Levering en onderhoud gecertificeerde brandmeldcentrales

Een brandmeldcentrale, branddetectie- of ontruimingssysteem is een wezenlijk onderdeel van brandbeveiliging en preventie. Anders dan bouwkundige brandpreventie, die zich vooral bezighoudt met het voorkomen van uitbreiding van de brand, is een brand meldinstallatie erop gericht anderen te laten weten dat er een brand aanwezig is.

Een brand is nooit 100% te voorkomen. Zeker niet als u bedenkt dat de meeste branden worden veroorzaakt door kortsluiting en brandstichting. Veel ondernemers zien de noodzaak nog niet van branddetectie. Wel is het de normaalste zaak dat er brandblussers en brandhaspels in het bedrijf aanwezig zijn. Maar kortsluiting en brandstichting gebeurt ook buiten kantooruren en wie meldt u dan de brand? Juist: een goed branddetectiesysteem.

60% van de bedrijven gaat failliet door een grote brand, terwijl bijna iedereen denkt dat hij zijn zaakjes goed geregeld heeft. Helaas stelt de brandbeveiliging in de meeste bedrijven niet meer voor dan het hebben van blusmiddelen en een stukje informatie brandbeveiliging in de vorm van een brandkluis.

Uw bedrijf binnen één uur weg? Laat u niet verrassen, voorkom dat al uw geïnvesteerde tijd, energie, ideeën en kapitaal niet verbranden of nog erger dat uw goed verzorgde pensioen in vlammen opgaat.

Wij helpen u graag met gecertificeerde en betaalbare brandmeldsystemen die door de overheid en verzekeraars worden erkend.

Bescherm uw medewerkers en vermogen en maak vrijblijvend een afspraak.

Als uw partner voor totaaloplossingen, helpen we u ook graag met de volgende oplossingen:

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240