Camerasystemen

Camerasystemen evenement en detectietechnologie

camerasysSteeds vaker worden camera’s ingezet gecombineerd met intelligent cameratoezicht met als doelstelling mogelijke incidenten zoals inbraak, vandalisme en brandstichting proactief te voorkomen. Camera- en detectietechnologie verveelt zich nooit en wordt niet moe. Daarbij zal een beveiliger bij een misdrijf zelden de confrontatie aangaan. Bij de toepassing van cameratoezicht worden niet alleen deze kenmerken gesignaleerd en kunnen deze doorgezet worden naar de politie, maar worden de beelden ook vastgelegd op de datarecorder.

Benefit Security Experts selecteert professionele en betaalbare camerasystemen op basis van uw specifieke behoefte:

  • Modulaire camerasystemen waarmee u niet merk- afhankelijk bent;
  • Unieke en hoogwaardige IP HDTV technologie;
  • Bedieningsvriendelijk;
  • Mogelijkheid om via een app overal te wereld uw camera beelden op uw PC, laptop, tablet of Smartphone uit te kijken;
  • Betrouwbare detectie zorgt voor cameratoezicht tegen zeer aantrekkelijke investeringen.

De systemen kunnen uitgebreid worden met een persoonsalarm voor alleen werkenden of een overvalalarm. Onze oplossingen kunnen we onder anderen realiseren voor vaste objecten en tijdelijke objecten (Evenementen, tijdelijke opslag, bouwplaatsen etc.).

Mobiele cameramasten

Benefit Security Experts zet met succes mobiele cameramasten in tijdens de opbouw en tijdens het evenement. Mobiele cameramastEén stopcontact is voldoende voor 24/7 beveiliging door middel van cameratoezicht en detectie. Vanuit de toezichtruimte dragen we zorg voor toezicht en aansturing alarmopvolging door politie/mobiel surveillant bij incidenten.