Tijdelijke beveiliging

Professionele maatwerk oplossingen voor tijdelijke beveiliging

Benefit Security Experts BV ontwikkelt en levert op basis van 30 jaar ervaring maatwerk oplossingen. De basis van de oplossingen vormt de INCI/DETAR Methodiek die een onderdeel vormt van De Haagse Methodiek. De methodiek van DHM Security Management (De Haagse Methodiek) is inmiddels al jaren toonaangevend in beveiligend Nederland. Directe actie is noodzakelijk, daarom  is buiten de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, een aansluiting op een erkende alarmcentrale erg belangrijk.

Vormen van tijdelijke beveiliging

We kunnen u onder andere helpen met tijdelijke beveiliging en veiligheid door middel van:

 • Alarmsystemen inclusief branddetectie en additioneel tegen waterschade
 • Cameramasten inclusief cameratoezicht en mogelijke doorschakeling politie meldkamer
 • Alarmopvolging en controlerondes door mobiele surveillance dienst
 • Stationaire objectbeveiliging door middel van een vaste beveiliger op locatie
 • Brand –en veiligheidswachten en middelbaar- en hogere veiligheidskundige
 • Overige maatwerk oplossingen, die we graag voor u ontwikkelen

Hoogwaardig, betaalbaar en 24/7 service

De beveiligingsoplossingen zijn hoogwaardig, betaalbaar, bedieningsvriendelijk en uitermate geschikt voor de beveiliging van tijdelijke projecten. De GRADE-2 of KIWA systemen worden door onze vakkundige VEB erkende servicemonteurs, die zeer zorgvuldig werken, geïnstalleerd. Wij bieden een 24/7 service en onderhoudsdienst .

Toepassing tijdelijke beveiliging

De tijdelijke beveiliging van Benefit Security Experts is compleet en zeer breed inzetbaar. Enkele voorbeelden van beveiliging door de inzet van alarmsystemen, cameramasten en aanvullende diensten zijn:

 • Tijdelijke locaties in het algemeen
 • Bouwterreinen van bedrijven en particulieren
 • Ketenparken en tijdelijke kantoorunits
 • Evenementen dag/avond/nacht
 • Objectbeveiliging na faillissementen
 • Leegstaand onroerend goed
 • Door de gemeente gesloten (drugs)panden
 • Vakantiewoningen
 • Boten

Behoefte beveiliging tijdelijke objecten is groot

Bouwprojecten van bedrijfsgebouwen en particulieren, maar ook onder andere recreatie en evenemententerreinen vormen steeds vaker het doelwit van criminelen. Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor diverse sectoren.

Naast de financiële gevolgen van vernieling en diefstal van ontvreemde materialen, gereedschappen, apparatuur en stroomkabels, zijn ook kosten door stagnering van bouwprojecten een steeds groter wordende kostenpost.

Risico’s groeien omdat terreinen en gebouwen slecht of niet beveiligd zijn

Bouwmaterialen en gereedschappen zijn kostbaar en criminelen hebben snel in de gaten als een locatie niet beveiligd is, wat de drempel verlaagd om in te breken. Door vooraf te verkennen nemen ze zich, in de wetenschap dat de pakkans klein is, ruim de tijd om in te breken. Ze kunnen immers lange tijd ongestoord hun gang gaan omdat ze niet worden gedetecteerd en er geen actie wordt ondernomen.

Buiten inbraak en vernieling is brandstichting een groot risico

Doordat criminelen steeds gewelddadiger en meedogenlozer worden ontstaat er ook een reëel risico van brandstichting. Er zijn voorbeelden dat criminelen brand stichtten nadat de buit tegen viel. Brandstichting kan voor uw project catastrofale gevolgen hebben.

Een betrouwbare vakkundige partner die u helpt met de beveiliging

Om de genoemde criminele risico’s aan te pakken moet u kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Een ervaren partner die uw belangen maximaal kan behartigen en de kwaliteit maximaal voor u zal borgen. Onze Register Security Experts helpen u met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investering. Als uw leverancier van totaaloplossingen kunnen we u volledig  ontzorgen met betrekking tot uw beveiligingsvraagstuk.

U bent bij Benefit Security Experts aan het goede adres voor totaaloplossingen voor ieder segment.

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240