Veiligheidsmanager/Coördinator

Professionele inzet tijdelijke projecten

Benefit Security Experts kan u ondersteunen door middel van een gekwalificeerde veiligheidsmanager of veiligheidscoördinator. Dit is mogelijk op basis van een tijdelijke inzet, bijvoorbeeld tijdens grote revisiestops van fabrieken of tijdens evenementen.

Onze medewerker kan zorg dragen voor de veiligheid op uw industrieel project of evenement en is breed inzetbaar op het gebied van voorbereiding, aansturing, geven van maatwerk veiligheidsinstructies en het ontwikkelen van een maatwerk veiligheidsplan.

Interim veiligheidsmanager/coördinator

De Interim veiligheidsmanager of veiligheidscoördinator van Benefit Security Experts wordt voor een aantal uur per dag, week, maand of zelfs per jaar aan uw onderneming beschikbaar gesteld en kan uw organisatie ondersteunen bij alle zaken met betrekking tot veiligheid en beveiliging. Dit kan op tijdelijke basis ter vervanging van uw eigen veiligheidsfunctionaris, maar het is ook een mogelijkheid om onze medewerker op structurele basis of op basis van een abonnement in te zetten. Onze medewerker handelt volledig in het belang van uw organisatie, waardoor kosten vaak gereduceerd kunnen worden.

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240