Veiligheidsmanager/Coördinator

Op basis van een tijdelijke inzet, bijvoorbeeld tijdens grote revisiestops van fabrieken of tijdens evenementen kan Benefit Security Experts u ondersteunen door middel van een gekwalificeerde veiligheidsmanager of veiligheidscoördinator.

Onze medewerker kan zorg dragen voor de veiligheid op uw project en evenement en is breed inzetbaar op het gebied van voorbereiding, aansturing, geven van maatwerk veiligheidsinstructies en het ontwikkelen van een maatwerk veiligheidsplan.Safety Benefit Security Experts

Interim veiligheidsmanager/Coördinator

De Interim veiligheidsmanager of veiligheidscoördinator van Benefit Security Experts wordt voor een aantal uur per dag, week, maand of zelfs per jaar aan uw onderneming beschikbaar gesteld en kan uw organisatie ondersteunen bij alle zaken met betrekking tot veiligheid en beveiliging. Dit kan op tijdelijke basis ter vervanging van uw eigen veiligheidsfunctionaris, maar het is ook een mogelijkheid om onze medewerker op structurele basis of op basis van een abonnement in te zetten. Onze medewerker handelt volledig in het belang van uw organisatie, waardoor kosten vaak gereduceerd kunnen worden.