Alarmsystemen

 

Levering en installatie van alarm, camera en branddetectiesystemen

Een goed en betrouwbaar alarm of camerasysteem is in deze tijd geen overbodige luxe, maar bittere
noodzaak. Daarom nemen buiten bedrijven en particulieren ook organisatoren van evenementen beveiligingsmaatregelen door middel van tijdelijke beveiligingssystemen.alarmsystemen

Door goed te luisteren naar de specifieke wensen van de mensen en dit te combineren met 30 jaar ervaring levert Benefit Security Experts voor iedere organisatie maatwerk beveiliginssystemen. Volledig in het belang van de klant. Wij leveren het alarmsysteem dat het beste bij hun evenement past en uitgebreid kan worden met een branddetectie systeem. Kernwoorden zijn: Betrouwbaar, betaalbaar, kwaliteit, functionaliteit, design en goede service. Kortom men wil tegen redelijke investeringen volledig ontzorgt worden.

Branddetectie kan levens en uw kostbare bezittingen redden

Bij brand telt elke seconde en de gevolgen zijn zeer ingrijpend. Een brandmelder op bbrandmelders rookmeldersatterijen is de eerste stap, maar een brandmelder zonder doormelding kent zijn beperkingen. Wie reageert op de sirene bij een brandalarm of wie merkt dat de batterij leegraakt?

De investering in brandbeveiliging is een fractie van de schade veroorzaakt door brand.

Volledige ontzorging

Benefit Security Experts ontzorgt u als totaalleverancier van beveiliging en veilighied zodat iedereen zich met een veilig gevoel kan concentreren op de organisatie van het evenement en kan genieten van een welverdiende nachtrust met de gedachte dat wij waken over de veiligheid.