Beveiligingsoplossingen, innoveren en waarde creëren

Beveiligingsbranche blijft hangen in traditionele beveiliging

De beveiligingsbranche is al jaren een sterk groeiende markt met een hoge concurrentiedruk. Veel particuliere beveiligingsorganisaties zijn hierdoor genoodzaakt om doorlopend te reorganiseren wat een remmende werking heeft op de ontwikkeling van innovatie beveiligingsoplossingen van diensten en producten. Voorbeelden zijn dat kleine organisaties zijn genoodzaakt om actief nieuwe klanten te werven om het hoofd boven water te houden. Grote organisaties groeien door overnames, vaak met tegenvallende bedrijfsresultaten, waardoor veel tijd en energie nodig is om de resultaten te verbeteren en de organisatie efficiënter in te richten. Door deze ontwikkelingen zijn veel beveiligingsorganisaties vaak niet in staat om nieuwe diensten en producten te ontwikkelen, of succesvolle concepten verder door te ontwikkelen. Hierdoor worden kansen niet benut om te voldoen aan de behoefte in de markt.

Beveiligingsoplossingen in het belang van de klant

InnovatieVoor Benefit Security Experts is het van eminent belang om te innoveren, zodat wij ons ook in de toekomst blijven onderscheiden en waarde blijven creëren voor onze opdrachtgevers en prospectus. Daarbij zijn enkel creativiteit en inspiratie niet genoeg. Allereerst is het noodzakelijk dat het idee niet te lang blijft liggen, maar dat er een proces wordt gestart waarin het idee doorontwikkeld wordt binnen het afgesproken tijdspad. Een aantal factoren zijn beslissend of een nieuwe dienst of product succesvol zal zijn. Hieronder een voorbeeld van enkele fases voor de ontwikkeling van onze innovatieve diensten of producten:

  • Ideeën ontwikkelen door te luisteren;Luisteren
  • Behoeftebepaling;
  • Ontwikkelingsfase;
  • Introductiefase;
  • Promotiefase;
  • Groeifase;
  • Volwassenheidsfase.

Benefit Security Experts onderscheidt zich nadrukkelijk in de branche door onafhankelijk advies en begeleiding en de doorlopende ontwikkeling van diensten en producten. Hierdoor ontzorgen we onze klanten zodat deze zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Wilt u meer weten over de vele voordelen van slimme innovatieve en kostenbesparende maatregelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we rekenen dit op basis van onze jarenlange ervaring en expertise exact voor u uit. Informeer ook naar de mogelijkheden om samen te werken met uw buren en hierdoor veel geld te verdienen.

Uw voordeel (Benefit) met betrekking tot veiligheid staat voor ons centraal. Beveiliging is immers geen kostenpost maar vormt een integraal onderdeel van uw bedrijfscontinuïteit en/of veiligheidsbeleving. Wij helpen u graag zodat u tegen redelijke investeringen kunt beschermen wat u kostbaar is.

Meer informatie over onze innovaties?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240