Alarmcentrale

Aansluiting particuliere alarmcentrale evenementenlocatie

Indien u tijdelijk een alarmsysteem wil plaatsen op uw evenementenlocatie, dan is dit geen probleem. Wij zorgen dan voor een tijdelijke doorschakeling naar een particuliere alarmcentrale, desgewenst regelen we ook de alarmopvolging. De particuliere alarmcentrale is een belangrijke schakel tussen uw alarmsysteem en de alarmopvolger. Als een melding Benefit Security Experts alarmcentraledoor ondercapaciteit te lang blijft liggen op de particuliere alarmcentrale betekent dit dat een crimineel langer ongestoord zijn gang kan gaan. Benefit Security Experts kan u adviseren in de juiste keuze voor een alarmcentrale en adviseert uitsluitend een alarmcentrale die aan de strengste kwaliteitsnormen (erkend door het ministerie van justitie onder PAC 3) en aan de benodigde certificering voldoet. In de praktijk betekent dit dat we dan spreken van een reactietijd op alarmeringen binnen seconden in plaats van minuten.

Professioneel cameratoezicht in samenwerking met politie

Indien u over een camerasysteem beschikt kan Benefit Security Experts u helpen om de verbinding 24/7 tot stand te brengen naar een toezichtruimte welke toezicht zal houden op uw kostbare bezittingen. Indien u dit wenst kunnen bij calamiteiten de ‘live’ beelden doorgeschakeld worden naar de politiemeldkamer door
middel van detectie, mondelinge melding of door middel van een overvalalarm. Meer informatie kunt u terugvinden via de tab cameratoezicht.

CameratoezichtLiveview politie

Alarmopvolging door mobiele surveillance

Buiten de afgestemde uren dat het object niet is bemenst heeft u de mogelijkheid om alarmmeldingen af te laten handelen door een A- Selectie surveillancedienst welke daadwerkelijk een snelle responstijd kan leveren. Hierbij wordt in geval van een ontvangen alarmmelding een surveillant naar uw pand gestuurd, dat vervolgens grondig wordt geïnspecteerd. De situatie wordt zelfstandig door de surveillant afgehandeld op basis van uw wensen. Voordat de surveillant uw object gaat betreden zal er een externe inspectie plaatsvinden gericht op verdachte situaties in de omgeving en eventuele braaksporen.

Alarmopvolging Benefit Security Experts

Vaak worden organisaties en particulieren geconfronteerd met lange aanrijdtijden omdat de beveiliger in de praktijk niet voldoende dekking heeft. Benefit Security Experts kan de snelst mogelijke aanrijdtijd in uw regio realiseren door de mobiele surveillance te selecteren binnen het Benefit Alarm Response Network®.

Gezien de zeer aantrekkelijke investeringen en grote vraag naar alarmopvolging kunnen we u snel van dienst zijn als volgt:

  • Telefonisch contact met betrekking tot de aard van alarmopvolging;
  • Na regiocheck via e-mail een duidelijke offerte;
  • Offerte akkoord;
  • Afspraak gratis intake gesprek met medewerker mobiele surveillance dienst;
  • Omschakeling systeem vóór 16.00 uur aangemeld, diezelfde dag start alarmopvolging.

Door onderstaande afbeelding willen we u graag een voorbeeld geven van ons Alarm Response Network®.

dekking