Particuliere beveiliging Benefit

Benefit Security Experts biedt de beste beveiligingsoplossingen voor particulieren

De laatste jaren stijgen risico’s voor ondernemingen, instellingen en particulieren. Risico’s zoals inbraak, vandalisme, agressie, overval en brandstichting. Met grote schadeposten, hogere verzekeringspremies en risico’s voor de bedrijfsprocessen als gevolg. Daarom is een adequate beveiliging een logische stap voor mensen die zich willen beveiligen tegen risico’s die hun kostbare bezit kunnen bedreigen. Maar welk beveiligingsoplossing is het meest geschikt voor uw woning of organisatie? Iedere woon en werksituatie is immers anders en daarom is maatwerk belangrijk. U wilt de zekerheid van een beveiligingspartner die integer is en het beste bij u past.

Maatwerk, kwaliteit en continuïteit

Beveiliging is altijd maatwerk en een investering die zorgt voor rust en een veilig gevoel. Mits de kwaliteit van de maatregelen is geborgd door de inzet van een ervaren security expert . Benefit Veilig Wonen is een door Benefit Security Experts ontwikkeld pakket van maatregelen voor woningen in het midden, hoger en topsegment. Onze oplossingen zijn toepasbaar van woonhuisHands and little house. tot villa, maar ook toepasbaar voor de beveiliging van MKB bedrijven tot complete woonwijken.

We spreken van duurzame, professionele totaaloplossingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen, waarvan we de continuïteit maximaal borgen.

Totaaloplossingen

Als leverancier van totaaloplossingen kunnen we u helpen met:

  • Een maatwerk beveiligingsplan;
  • Volledige levering en installatie van alle soorten beveiligingssystemen;
  • Onderhoudsplan en 24/7 onderhoud en servicedienst;
  • Aansluiting op particuliere alarmcentrale;
  • Aansluiting op toezichtruimte voor het uitkijken van de camerabeelden;
  • Alarmopvolging door mobiele surveillant;
  • Overige beveiligingszaken waarmee we u graag helpen.

 

 

Aanvullende informatie over risico’s

Volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) wordt er gemiddeld iedere 3 minuten een inbraak gepleegd in ons land en wordt er bij 1 op de 5 woningen ingebroken. Gemiddeld  480 inbraken per dag.

De meeste particulieren staan vaak alleen stil bij inbraak, maar realiseren zich niet dat brandstichting en overval ook een groot risico is. Het idee dat er vreemden in huis hebben rondgelopen en aan privé spullen hebben gezeten, zorgt voor een uiterst onbehaaglijk gevoel. Daarbij slapen slachtoffers slecht na een inbraak.

Wij ontzorgen u graag, zodat u met een veilig gevoel kunt leven en genieten. Wilt u ook uw woning, gezin of onderneming beschermen, neem dan contact met ons op.

Meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240