Maatwerk voor detailhandel en horeca

Verhoging omzet door een veiligere onderneming of winkelcentrum

Ondernemers zijn trots op hun werk en investeren veel tijd, energie en geld in hun onderneming. Gezondheid en voorspoed zowel privé als zakelijk is immers een belangrijk doel in het leven. Een bedroevend resultaat is dat ondernemers alleen al in de detailhandel in Nederland meer dan € 1,3 miljard per jaar schade leiden als gevolg van criminaliteit.

Benefit Security Experts heeft zich onder anderen naar aanleiding van de zorgbarende trends en ontwikkelingen in de detailhandel en horeca gespecialiseerd in beveiliging detailhandel en horeca. Denk hierbij aan het beheersen van alle risico’s als brand(stichting), brute overvallen, winkeldiefstal, agressie, vandalisme, vernieling etc.. Onze Security Manager beschikt over uitgebreide ervaring in uw vakgebied! Ons doel is verhoging van uw omzet en marge en borging veiligheid door efficiënte en betaalbare aanpak van criminaliteit en overige risico’s.

Onze Security Manager helpt u door onafhankelijk advies om de risico’s in uw onderneming of winkelcentrum te minimaliseren, volledig in uw belang (Benefit). Zowel tijdens als buiten de openingsuren. Benefit Security Experts heeft op basis van onderzoek naar de behoefte van ondernemers diverse beveiligingspakketten voor de detailhandel ontwikkeld, die met zorg zijn samengesteld. Dit kan op basis van individuele, maar ook door collectieve maatregelen.

Investeringen dalen door collectieve samenwerking

Door collectief samen te werken aan de juiste veiligheidsbalans kunnen investeringen beduidend dalen. Benefit Security Experts heeft ruime ervaring in collectieve projecten.

Onafhankelijk advies en complete beveiligingsdiensten en systemen

Wij onderscheiden ons nadrukkelijk in de branche omdat onze oplossingen volledig in het belang van onze klanten worden ontwikkeld. Vaak is de winkelsurveillant een mogelijkheid, maar door innovaties kunnen we onze klanten ook helpen met slimme kostenbesparende maatwerk oplossingen zoals onder anderen:

  • Permanente winkelsurveillance op afgesproken tijden/ dagen;
  • Random (timesharing) winkelsurveillance op variabele tijden/ dagen;
  • Surveillance en interventie op alarmmeldingen buiten openingstijden;
  • Combinaties van diensten en technologie (Beveiligers, camera- en alarmsystemen, artikelbeveiliging, brandbeveiliging);
  • Actief cameratoezicht tijdens bedrijfssluiting, zondag-vakantie en waardetransport;
  • Maatwerk oplossingen op basis van trends en ontwikkelingen in de criminaliteit.

Wij hebben het intensieve en kostbare aanbestedingstraject in het belang van onze klanten uitgevoerd. Hierdoor garanderen we uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen.

Selectie en levering van professionele beveiligers/gastheren

Een goed opgeleide winkelsurveillant met ervaring houdt constant onopvallend een oogje in het zeil in en in de omgeving van uw zaak. Ze zien door hun training waarschijnlijk dingen die u en uw medewerker vaker niet zien. U bent immers druk bezig met de kernactiviteiten in uw zaak. Het uniform geeft een duidelijk signaal af in en om uw zaak.

Zij zijn getraind om ongewenst gedrag te voorkomen en waar nodig repressief te handelen. Alleen al deze wetenschap geeft uw personeel als ook het winkelend publiek een gerust gevoel.

Er zijn in Nederland weinig beveiligingsorganisaties die voldoende gespecialiseerd zijn in deze specifieke vorm van beveiliging. Graag helpen we u met selectie en levering van professionele beveiligers/gastheren welke volledig passen bij de gestelde doelen en voor uw onderneming.

Criminaliteit zorgt voor omzetderving en een onveilig gevoel

Criminaliteit in de horeca en detailhandel komt steeds regelmatiger voor in Nederland. De genoemde risico’s zijn orde van de dag en vormen hoge kostenposten voor ondernemers. Soms zijn de problemen zo groot dat criminaliteit het ondernemen belemmert en dat ondernemers een onveilig gevoel hebben en zelfs liever de zaak sluiten als ze bijvoorbeeld alleen moeten werken tijdens avonduren en in het weekend.

Benefit Security Experts is al jaren een volwaardige partner van de overheid en onderhoud goede contacten met de politie. op basis van publiek- private samenwerkingsprojecten.

Keurmerk Veilig Ondernemen

keurmerkBenefit Security Experts heeft ruime ervaring met KVO trajecten en is graag bereid om actief deel te nemen in het proces om de KVO certificering te behalen en aan het bijwonen van bijeenkomsten met als doel om het certificaat periodiek te verlengen en op deze wijze zorg te dragen voor een blijvend veiliger winkelcentrum waar men goed zaken kan doen.

Meer informatie over onze diensten en technologie?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240