Referenties

Referenties Benefit Security Experts

Benefit Security Experts heeft in meer dan 35 jaar veel ervaring opgedaan. Ervaring die we graag ter beschikking stellen voor onze opdrachtgevers. Iedere branche heeft andere kernactiviteiten, die verschillende risico’s met zich meenemen. Benefit Security Experts onderscheidt zich nadrukkelijk als organisatie die hun opdrachtgevers volledig kan ontzorgen met betrekking tot de totale beveiliging- en veiligheidsmaatregelen. Wij adviseren en implementeren niet alleen de oplossing die kan bestaan uit beveiligingsdiensten en systemen, maar borgen ook de processen inzake kwaliteit en continuïteit. Wij zijn sterk in oplossingen die de beveiligingskosten drastisch laten dalen omdat we volledig in het belang (Benefit) van onze opdrachtgever werken.

We helpen al jaren naar tevredenheid toonaangevende organisaties in Nederland en in Europa met hoogwaardige totaaloplossingen. Hoewel we best wel trots zijn, respecteren we de privacy van onze opdrachtgevers en beperken ons daarom het noemen van referenties per branche. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Industrie, logistic, retail & banking

Onze Security Managers werken al jaren samen met toonaangevende organisaties. Professionele organisaties zijn zich bewust van de hedendaagse risico’s en nemen beveiliging- en veiligheidsmaatregelen om de continuïteit van de organisatie en haar processen te borgen.

Benefit Security Experts kan organisaties volledig ontzorgen met betrekking tot advisering tot en met implementatie en borging van de totale beveiliging en veiligheidsmaatregelen. We hebben voor vele organisaties de risico’s in beeld gebracht door middel van een Interne Security Audits op basis van de Haagse Methodiek. We hebben vakkundige adviezen gegeven en de beveiligingsorganisatie volledig ingericht. Denk hierbij onder andere aan beveiligingsplannen, toegangscontrolesystemen, alarmsystemen (BORG/VEB), camerasystemenen, branddetectie, maar ook aan levering van ervaren security managers, beveiligers en veiligheidsfunctionarisen.

Organisaties die samenwerken ons kunnen zich volledig concentreren op de kernactiviteiten met de wetenschap dat de beveiliging professioneel is ingericht en geborgd door Benefit Security Experts.

Gezondheidszorg

Beveiliging- en veiligheidsmaatregelen van zorginstellingen zijn altijd maatwerk. Benefit Security Experts heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid in de zorg. Zorginstellingen hebben activiteiten die specifieke risico’s met zich meebrengen en waarvoor een specifieke benadering noodzakelijk is. Door deze benadering komt de behandeling van cliënten niet in het beding.

De Security Managers van Benefit Security Experts hebben jarenlange ervaring als bestuursadviseurs en kunnen  op een prettige manier samenwerken met facilitair managers om deze te ontzorgen zodat de instelling zich volledig kan richten op de zorg van hun cliënten. Voor diverse zorginstellingen hebben we de jaarlijkse kosten van de beveiliging door slimme combinaties van diensten en technologie drastisch laten dalen, waardoor de voor de zorgverlener meer budget vrijkwam om te investeren in zorgverlening.

Particulieren midden en hoger segment

Al jaren spreken we van veranderende (extremere) risico’s voor particulieren. Voor particulieren in het midden en hoger segment voldoet een standaard alarmsysteem al lang niet meer. Er zijn immers meer risico’s in beeld die een gezin en leefomgeving kunnen bedreigen. Een maatwerk beveiligingsplan volledig afgestemd op risico’s en de leefsituatie (de situatie moet leefbaar blijven) is daarom noodzakelijk.

Benefit Security Experts werkt op basis van de Haagse Methodiek samen met particulieren in het midden- en hoger segment. Denk hierbij buiten particulieren ook aan samenwerking onder andere met justitie, verzekeringsmaatschappijen, makelaars, beheerders en investeerders van onroerend goed.

Mensen en organisaties die zich bewust zijn van de risico’s die hun organisatie of gezin kunnen bedreigen en zich adequaat, slim en discreet willen beveiligen maken een bewuste keuze voor Benefit Security Experts. Indien gewenst kan onze Servicepartner na levering en installaties van beveiligingssytemen, zorg dragen voor (BORG-VEB) certificering door een door verzekeraars erkend opleveringsbewijs met klasse- indeling of VRKI- certificaat. Wij helpen opdrachtgevers met high risk security oplossingen op basis van professioneel management indien de situatie hierom vraagt.

Onderwijs

De laatste jaren wordt het onderwijs steeds vaker geconfronteerd met agressie, inbraken tijdens sluiting en overige criminaliteit. Benefit Security Experts helpt onderwijsinstellingen met hun beveiliging en veiligheidsvraagstukken (BHV, bedrijfsnoodplan, etc.), maar ook met totaaloplossingen op het gebied van diensten en technologie voor iedere instelling.

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het ontzorgen van onderwijsinstellingen zodat de gehele organisatie zich volledig kan richten op hun kernactiviteiten.

Speciale High Risk projecten

De Security Managers van Benefit Security Experts worden al jaren succesvol ingezet op speciale projecten met een verhoogd risico. De inzet bestaat onder anderen uit risico analyse, advisering tot volledig security management. Onder anderen helpen we opdrachtgevers met het ontwikkelen van een maatwerk beveiligingsplan, overleg met overheidsinstanties, aansturing en leveren beveiligingsteam/persoonsbeveiligers en installeren van hoogwaardige beveiligingssystemen.

Evenementen en congressen

Door de jaren heen zijn de beveiliging- en veiligheidseisen waaraan evenementen en congressen moeten voldoen steeds strenger geworden. Organisatoren willen volledig ontzorgt worden door een partner die ervaring heeft in de beveiliging van lokale evenementen en evenementen met een verhoogd risico.

Onze Security Manager kan voor ieder evenement en congres een maatwerk beveiliging- en calamiteitenplan ontwikkelen dat voldoet aan de strengste eisen. Wij zijn gewend om met de overheid en hulpverlenende instanties samen te werken en kunnen de organisatie volledig ontzorgen met de levering en coördinatie van de totale beveiliging en veiligheidsmaatregelen voor een evenement.

Overheidsprojecten

Benefit Security Experts heeft jarenlange ervaring met publiek- private samenwerking tussen beveiliger, politie, brandweer en ambulancediensten. Maar is ook ervaren in samenwerking met ministeries, gemeenten en collectieve veiligheidsprojecten binnen gemeentes. Onze Security Manager is verantwoordelijk geweest voor succesvolle projecten inzake de landelijke samenwerking tussen beveiligingsdiensten, ministeries en justitie op basis van collectief cameratoezicht en high risk evenementen.

Meer informatie over onze beveiligingsoplossingen?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240

Projecten in het nieuws

Artikel B Nottelman TEFAF

Artikel B Nottelman Jaarbeurs-TEFAF

Artikel B Nottelman Kampershoek Weert