Security management van selectie tot nazorg

Benefit Security Experts verzorgt security management in Limburg en overige provincies in Nederland. Wij doen dit volledig in uw belang. Het kan een breed spectrum van werkzaamheden betreffen. Uiteenlopend van de inzet van een (deeltijd) security manager of het ontwikkelen van een beleidsplan tot ondersteuning met een aanbesteding beveiliging of optreden als interim security manager. Uw behoeften zijn altijd ons uitgangspunt en onze Register Security Experts werken volgens DHM (De Haagse Methodiek).

Wat is security management?

Security management kan diverse werkzaamheden omvatten. Zo kunt u denken aan een security audit oftewel security scan, waarbij een beveiligingsmanager integer en onafhankelijk advies geeft. Of aan evenementenbeveiliging, of wellicht zelfs ondersteuning bij verandermanagement in uw beveiliging. In wezen komt security management neer op het managen van uw beveiliging, in welke mate of vorm dit dan ook noodzakelijk is. Het inventariseren van veiligheidsrisico’s en het implementeren van de nodige tegenmaatregelen staan dus centraal.

Door de vele mogelijkheden (beveiliging is immers in iedere situatie anders) is het cruciaal dat u met een ervaren, kundige expert in zee gaat. En daarop kunt u absoluut rekenen bij Benefit Security Experts. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring weten wij met iedere situatie raad en spelen wij volledig in op wat u nodig heeft. Of het nu gaat om het überhaupt ontwikkelen van een initieel beveiligingsplan of het analyseren en eventueel verbeteren van uw bestaande beleid. Wij doen het allemaal voor u. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

De voordelen van ons beveiligingsbedrijf

Naast het feit dat wij voor alles op het gebied van security management in te schakelen zijn en u altijd aan een totaaloplossing op maat helpen, zijn er nog diverse andere redenen om met ons in zee te gaan. Wij zijn toegewijd aan uw tevredenheid en zetten ons voor de volle 100% in om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Dat merkt u in de volgende opzichten:

  • Secure werkwijze volgens de DHM
  • Ervaren in hoge mate van kostenbesparingen
  • Altijd een relevant, gespecialiseerd en compleet maatwerk plan
  • Eén aanspreekpunt en één factuur

Meer informatie over Security Management?

Benefit Security Experts helpt u spoedig verder aan optimaal beveiligingsmanagement in Limburg en overige provincies in Nederland. Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240