Cameratoezicht

Cameratoezicht voor iedere branche

Veelvuldig worden camera’s ingezet in combinatie met cameratoezicht. Doelstelling is zoveel mogelijk incidenten zoals inbraak, vandalisme en brandstichting Camera verzameldproactief te voorkomen. Camera- en detectietechnologie verveelt zich, in tegenstelling tot een mens, nooit, is altijd alert en en wordt niet moe.

Bij de toepassing van cameratoezicht worden niet de daders gedetecteerd en gesignaleerd, maar kunnen de de beelden live doorgezet worden naar de alarmcentrale. De beelden worden ook vastgelegd op de datarecorder.

Professioneel cameratoezicht in samenwerking met politie

Indien u over een camerasysteem beschikt kan Benefit Security Experts u helpen om de verbinding 24/7 tot stand te brengen naar een toezichtruimte die toezicht zal houden op uw kostbare bezittingen. Indien u dit wenst kunnen bij calamiteiten de ‘live’ beelden doorgeschakeld worden naar de politiemeldkamer door middel van detectie, mondelinge melding of door middel van een overvalalarm.

Onze oplossingen hebben een enorm preventieve en repressieve werking waardoor de pakkans op criminelen beduidend wordt vergroot. Onze oplossingen zijn goedgekeurd door de High Impact Crime coördinator van de politie. U bent duidelijk herkenbaar door de gratis preventieve stickerset.

alarmeren

 

Politie medewerkers kunnen op basis van de beelden de situatie inschatten en direct uitrukken. Dit vergroot de heterdaad kracht van de politie. Door de hoogwaardige kwaliteit van de beelden zijn deze beschikbaar als bewijslast voor de politie.

Liveview politie

Camerasystemen- en detectietechnologie tijdelijke en vaste objecten

Om de kwaliteit die nodig is om camerabeelden door te zetten naar de politiemeldkamer te borgen selecteert Benefit Security Experts professionele en betaalbare camerasystemen op basis van uw specifieke behoefte:

  • Modulaire camerasystemen waarmee u niet merk- afhankelijk bent;
  • Unieke en hoogwaardige IP HDTV technologie;camerasys
  • Bedieningsvriendelijk;
  • Mogelijkheid om via een app overal te wereld uw camera beelden op uw PC, laptop, tablet of Smartphone uit te kijken;
  • Betrouwbare detectie zorgt voor cameratoezicht tegen zeer aantrekkelijke investeringen.

De systemen kunnen uitgebreid worden met een persoonsalarm voor alleen werkenden of een overvalalarm. Onze oplossingen kunnen we onder anderen realiseren voor vaste objecten en tijdelijke objecten (Evenementen, tijdelijke opslag, bouwplaatsen etc.).

Alarmcentrale, alarmopvolging en 24/7 onderhoud- en servicedienst

Benefit Security Experts kan u volledig ontzorgen met betrekking tot alarmcentrale diensten, toezichtruimte en  alarmopvolging door een mobiele surveillant.

Om ervoor te zorgen dat uw alarmsysteem in optimale conditie blijft en dat u in geval van een storing wordt geholpen, heeft u bij Benefit Security Experts de beschikking  over een 24/7 onderhoud- en servicedienst.

 

 

 

 

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240