Op weg naar een veiliger onderwijs met Benefit Security Experts

Het realiseren van een veilig opleidingsinstituut is niet altijd makkelijk. Ondanks alle beveiligingsmaatregelen komt het nog vaak voor dat onderwijsinstellingen toch nog geteisterd worden door inbraken, vernielingen, brandstichting, kleine criminaliteit, pesten en andere incidenten.

Benefit Security Experts heeft zich naar aanleiding van trends en ontwikkelingen in beveiliging onderwijs gespecialiseerd. Wij kunnen refereren aan complete maatwerk beveiligingsoplossingen bij toonaangevende klanten in het (speciaal) onderwijs. We zetten een Security Manager met jarenlange ervaring en die gespecialiseerd is in het onderwijs.

De risico’s en het voordeel van een ondersteunende Security Manager

Door de huidige high tech opleidingen wordt er steeds meer kostbare apparatuur zoals computers en beamers op school gebruikt. Deze zaken vormen steeds vaker het doelwit van dieven. Buiten de waarde van de ontvreemde apparatuur en de nieuw aan te schaffen apparatuur is de grootste schadepost dat de school een achterstand krijgt door het uitvallen van lesuren en het opnieuw inrichten van alle apparatuur. Overige risico’s kunnen onder anderen graffiti, drank- en drugsgebruik, drugs dealers, loverboys en toenemende agressie zijn.

Buiten deze risico’s hebben de moderne scholen naar aanleiding van diverse incidenten een visie op een veilige duurzame leeromgeving voor de scholieren en leraren. Ook uw school kan getroffen worden door imago schade wat kan resulteren in een drastische vermindering van het aantal leerlingen.

Benefit Security Experts kan u helpen om de risico’s op uw school te minimaliseren binnen en buiten de openingsuren van uw school. Wij kunnen u daadwerkelijk onafhankelijk adviseren adviseren en begeleiden naar ons gezamenlijke doel: Veiligere scholen voor de leerlingen en onderwijzers waar verstoring van de processen tot een minimum worden beperkt.

Sterk in slimme kostenbesparende oplossingen

Wij zijn sterk in slimme kostenbesparende oplossingen. Daarbij zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en continuïteit van uw maatregelen en processen door ons professioneel worden geborgd. Neem gerust contact met ons op voor referenties.

Volledige ontzorging door advies, coaching, alle diensten en technologie

Een moderne Security Manager zorgt niet alleen voor het Security Management Pakket, maar heeft ook een coachende functie. Wij helpen ook medewerkers zichzelf en hun kritische processen te beveiligen. Want in de zorg, waar de cliënten centraal staan, staat het hoofd lang niet op de eerste plaats naar veiligheid.

Onze Security Managers hebben ruime ervaring in de ondersteuning van het bestuur en facilitaire afdelingen. Ook helpen we onderwijs instellingen met levering en beheer van beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole systemen,  brandbeveiliging, et cetera.

Ervaring van aanbesteding tot volledige implementatie

Benefit Security Experts heeft ervaring in maatwerk beveiligingsoplossingen en aanbestedingen in beveiliging onderwijs. Na aanbesteding kunnen we u helpen met de volledige implementatie van de beveiligingsoplossing inclusief nazorg. Denk hierbij aan de lokale onderwijsinstelling en landelijke organisaties zoals onder anderen:

  • Kinderdagverblijven & Peuterspeelzalen;um_building
  • Basisonderwijs;
  • Voortgezet onderwijs;
  • VMBO;
  • MBO;
  • HBO;
  • Universiteiten.

Een professioneel opleidingsinstituut zal de beveiliging en veiligheid van medewerkers, cliënten, leerlingen en studenten maximaal willen borgen. Dit kan door het nemen van maatregelen zoals onder anderen toezicht, alarmopvolging, personen en incidenten registratie. Benefit Security Experts helpt u graag met complete oplossingen volledig in uw belang (Benefit).

Meer informatie over onze diensten en technologie?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240