Alarmcentrale

Aansluiting gecertificeerde particuliere alarmcentrale

De particuliere alarmcentrale is een belangrijke schakel tussen uw alarmsysteem en alarmopvolging. Als een melding om welke reden dan ook door ondercapaciteit te lang blijft liggen op de alarmcentrale betekent dit dat een Benefit Security Experts alarmcentralecrimineel langer ongestoord zijn gang kan gaan.

Bij een aansluiting via Benefit Security Experts bent u verzekerd van de juiste keuze voor een alarmcentrale waarbij de kwaliteit en de continuïteit is geborgd:

  • Erkend door het ministerie van justitie;
  • Professionele centralisten die een situatie goed kunnen inschatten en adequaat reageren;
  • Klantvriendelijk en flexibel door 24/7 dataverwerking;
  • Direct persoonlijk contact;
  • Moderne technologieën en systemen.

parrticuliere-alarmcentralelogokiwa

Professioneel cameratoezicht in samenwerking met politie

Indien onze opdrachtgever dit wenst zorgen we door onze combinatie van alarmsysteem en cameratoezicht voor een directe ‘live’ verbinding met de politie meldkamer. De politiemeldkamer ontvangt direct de beelden vanuit onze toezichtruimte, bijvoorbeeld als er ingebroken wordt. De klant ontvangt de preventieve politie stickerset die een enorm preventieve waarde heeft.

De oplossingen die Benefit Security Experts levert zijn goedgekeurd door de High Impact Crime Coördinator van de politie Nederland.

Indien u dit wenst kunnen bij calamiteiten de ‘live’ beelden doorgeschakeld worden naar de politiemeldkamer door middel van detectie, mondelinge melding of door middel van een overvalalarm.

Cameratoezicht

Alarmopvolging door mobiele surveillance

Buiten de afgestemde uren dat het object niet is bemenst heeft u de mogelijkheid om alarmmeldingen af te laten handelen door onze professionele servicepartners die zeer snelle responstijden realiseren. Hierbij wordt in geval van een ontvangen alarmmelding een surveillant naar uw pand gestuurd, dat vervolgens grondig wordt geïnspecteerd. De situatie wordt zelfstandig door de surveillant afgehandeld op basis van uw wensen. Voordat de surveillant uw object gaat betreden zal er een externe inspectie plaatsvinden gericht op verdachte situaties in de omgeving en eventuele braaksporen.

Vaak worden organisaties en particulieren geconfronteerd met lange aanrijdtijden omdat de beveiliger in de praktijk niet voldoende dekking heeft. Benefit Security Experts kan de snelst mogelijke aanrijdtijd in uw regio realiseren door de mobiele surveillance te selecteren binnen het Benefit Alarm Response Network®. Door onderstaande afbeelding willen we u graag een voorbeeld geven van ons Alarm Response Network®.

Meer informatie over de alarmcentrale?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240