Toegangscontrole systemen van beleid tot volledig beheer

Toegangscontrole wordt steeds vaker door organisaties toegepast. Toegangscontrolesystemen reguleren wie, waar en wanneer naar binnen mag. Organisaties willen zeker weten dat alleen bevoegden in bepaalde ruimten kunnen komen. Zo wordt voorkomen dat vertrouwelijke informatie of waardevolle goederen door onbevoegden benaderd kunnen worden.

Professioneel en compleet

Benefit Security Experts heeft ruime ervaring in de Toeganscontroleaanbesteding en de ‘turn key’ oplevering van professionele modulaire toegangscontrole systemen. Deze ervaring heeft ook uitgewezen dat organisaties vaak veel geld kunnen besparen als men zich breder in de markt zal oriënteren.

Toegangscontrole systemen kunnen vele voordelen hebben voor de klant, zoals onder andere:

  • Vermindering van risico’s door criminaliteit door een goed sluitend systeem;
  • Volledige controle wie er toegang heeft tot uw bedrijf of woning;
  • Toegang verloopt automatisch bij einde contract of kan direct stop worden gezet bij het verlies van de ID Badge;Kostenbesparingen op mechanische sluitsystemen;
  • Altijd een up to date systeem;
  • Aanwezigheidsregistratie welke gebruikt kan worden door de salarisadministratie en tijdens calamiteiten door de BHV;
  • Combinatie tussen toegangssystemen en het dragen van een ID Badge, waardoor onbevoegde direct herkenbaar zijn;
  • Openen poort, slagboom, sluizen, tourniquets en draaideur door ID Badge;
  • Afrekenen door middel van de ID Badge, bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant;
  • Gereguleerd printen en kopiëren door middel van de ID Badge;
  • Overige mogelijkheden welke op maat worden ontwikkeld voor onze klanten.

Uitwerken sleutelplan, werkinstructies inclusief volledig beheer en toegangsbeheer

Om het beleid van de organisatie te vertalen naar de operationele uitvoering helpen wij uw graag met het uitwerken van werkinstructies met betrekking tot het complete sleutelbeheerplan. Dit kAccess-Controlunnen we voor uw aanvullen met complete werkinstructies met betrekking tot het toegangsbeheer voor uw medewerkers zodat ook hier het beleid in de praktijk wordt uitgevoerd.

Een belangrijk onderdeel van het sleutel beheerplan is dat u overzicht krijgt en zult behouden. Om dit te realiseren kunnen we een compleet sleutelplan voor u uitwerken van de toegangspoort van het terrein tot de deur van de technische ruimte, van A tot Z.

Periodiek kunnen inspecties worden uitgevoerd of de systemen nog werken en het beleid wordt uitgevoerd.

Volledige ontzorging door onderhoudsplan en 24/7 service dienst

We kunnen onze klanten volledig ontzorgen met betrekking tot onderhoud en service, bijvoorbeeld door middel van een meer jaren onderhoudsplan en het afstemmen van een Service Level Agreement (SLA) inclusief Key Performance Indicatoren (KPI).

Benefit Security Experts zorgt dat de monteur snel ter plaatse zullen zijn bij storingen op basis van de indelingen van het object (urgentie). De monteurs kunnen beschikken over voldoende reserve onderdelen Sloten leverancier Benefit Security Experts
welke beschikbaar zijn uit een uitgebreid magazijn met een breed assortiment sloten en aanverwante onderdelen voor deuren van hout, kunststof, staal en aluminium. Of uw sloten nu mechanisch of elektronisch bediend worden, wij bieden biedt altijd een oplossing op (uw) maat. Indien nodig kunnen we maatwerk oplossingen of reparaties uitvoeren in een professionele werkplaats.

Een geruisloze overgang van de oude naar de nieuwe situatie

Benefit Security Experts kan toegangscontrolesystemen binnen het afgestemde tijdspad volledig integreren binnen uw organisatie door middel van het leveren vanIntercomsysteem een projectmanager en een professioneel en compleet implementatieplan. In het implementatieplan wordt niet alleen de overgang opgenomen, maar worden tevens onregelmatigheden beperkt of voorkomen en worden de interne processen op basis van kwaliteit en continuïteit geborgd!

Kortom is ons uitgangspunt dat de investeringen in een toegangscontrole systeem zich ruimschoots terug zullen verdienen. Wat kunnen we voor onze klanten voorkomen?

Wij voorkomen onplezierige operationele en financiële verassingen

Benefit Security Experts beperkt zich niet tot het leveren van toegangscontrolesystemen, maar onderscheidt zich in de branche door het leveren van complete oplossingen zodat u niet voor onplezierige operationele en financiële verassingen komt te staan.

Belangrijk is dat toegangscontrolesystemen worden afgestemd op de specifieke behoeft en risico’s  van de organisatie en dat de klant kan beschikken over een modulair systeem, waardoor men de garantie heeft dat men niet gebonden is aan één leverancier. Waarom? Het kan zijn dat een leverancier niet meer zo goed zijn best voor u zal doen, of dat deze niet aan uw wensen kan voldoen. Ook is er het risico dat een leverancier met een eigen uniek systeem werkt. De gevolgen kunnen zijn dat u dan niet of zeer moeilijk kunt overstappen naar Toegangscontrole systemen Benefit Secuirity Expertseen andere leverancier, wat gepaard kan gaan met zeer hoge kosten als u wilt overstappen. Een modulair systeem kan door een reguliere leverancier overgenomen worden en hiervoor zijn onderdelen jarenlang verkrijgbaar.

Voldoen alle nieuwe producten aan de behoefte van de klant?

De huidige leveranciers komen steeds vaker met nieuwe producten in de markt. Denk hierbij aan vingerscanners, gezichtsherkenning, deuren die te openen zijn met uw smart Phone, de techniek staat werkelijk voor niets. Maar niet iedere oplossing is even veilig voor uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het vochtige Nederlandse klimaat, dat invloed kan hebben op uw beveiligingssysteem. Maar ook de invloed van zonlicht moet niet worden vergeten!

Vooral op het gebied van vingerscanners zijn ontzettend veel systemen verkrijgbaar. Helaas is het aantal systemen dat onvoldoende functioneert, hierbij groter dan het aantal betrouwbare systemen. Slechts een aantal producten beschikt over de juiste componenten en functioneert uitstekend voor haar gebruikerstoepassing.

Een voorbeeld is een organisatie in de ouderenzorg welke enorme investeringen hadden gemaakt in een toegangscontrolesysteem door middel  van een vingerscan. De leverancier was niet op de hoogte dat de vingerafdruk op hoge leeftijd zal vervagen. Het gevolg was dat het systeem vanaf het begin onbetrouwbaar was en ouderen hun woning letterlijk is de kou stonden omdat ze geen toegang kregen tot het gebouw.

Onze Security Managers beschikken over ruime kennis en ervaring van diensten, producten en processen. Graag helpen we u met onafhankelijk advies en complete kostenbesparende beveiligingsoplossingen. Wij borgen de kwaliteit en continuïteit van uw toegangscontrolesystemen in iedere branche volledig in uw belang.

NCP erkend     politie_keurmerk_veilig_wonen_erkend    logoNBRkleur