Security Scan / Security Audit

Integer en onafhankelijk advies

Benefit Security Experts is een onafhankelijk adviesbureau. Hierdoor kunnen we onze partners voorzien van een integer advies door middel van de Benefit Security Performance Check® of een (uitgebreide) Security Audit uitgevoerd door een ervaren Security Manager of Register Security Expert. We zijn in Nederland gespecialiseerd in vele branches, overheidsinstellingen en in het openbare gebied.

Security Performance Check®

De Benefit Security Performance Check® is een uitstekende tool voor het midden –en kleinbedrijf om snel en makkelijk inzage te krijgen of de genomen beveiligingsmaatregelen in balans zijn met de risico’s, maatregelen en investeringen. Tijdens een kort informatief gesprek kan naar voren komen of er aantrekkelijke besparingen en/of betere performance van de beveiliging door ‘slimme’ combinaties van beveiligingsdiensten- en technologie mogelijk zijn. Ook grotere organisaties kunnen we helpen met een Security Performance Check®, Deze check zal uitgebreider op uw organisatie ingaan en de investeringen zijn een stuk lager dan een gebruikelijke Security Audit.

Benefit Profit Plan®

profitplanAls aanvulling op de Security Performance Check® heeft u de mogelijkheid om voor uw organisatie deel te nemen aan het Benefit Profit Plan®. Het Benefit Profit Plan® is DE tool om volledig inzicht te krijgen in uw beveiligingsbudget en te vergelijken of de investeringen van uw totale beveiliging nog marktconform zijn. Buiten inzicht in het rendement van de huidige beveiliging kunnen we u helpen met innovatieve en duurzame oplossingen door middel van de toepassing van technologie.

De Security Audit

De Security Audit is een betrouwbare tool om te meten of de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie afdoende zijn om criminele activiteiten te weren en de continuïteit te waarborgen. Security Audits kunnen worden toegepast worden in meerdere vormen als volgt:benefitmag

  • De Security Performance Check® geeft een globaal- niet gedetailleerd inzicht in de huidige beveiligingsmaatregelen;
  • Een Security Audit welke wordt verricht op een bepaalde afdeling naar aanleiding van interne problematiek;
  • Een volledig Security Audit waarbij de volledige beveiliging van de gehele organisatie grondig wordt doorgelicht. De audit kan door de integrale aanpak tevens gebruikt worden om de juiste synergie tussen Safety en Security te krijgen.

abonnement

De Security Performance Check®  of Security Audit rapportage kan optioneel aangevuld worden met:

  • Fotomateriaal van de situatie op locatie;
  • Power Point rapportage en/of presentatie voor directie en management;
  • ‘Kick off’ voor een intentieverklaring met betrekking tot een Security Beleidsplan.

Benefit Security Experts kan zich als onafhankelijk adviesbureau onderscheiden door:

  • Een frisse kijk op uw organisatie door een externe professional;
  • Jarenlange praktijkervaring in de beveiligingsbranche en een brede ervaring in diepgaande methodologische expertise;
  • Uitgebreide ervaring op combinaties van diensten en technologie;
  • Het aanleveren van innovatieve oplossingen op maat in alle branches.

Op basis van de De Security Performance Check® of Security Audit bestaat er de mogelijkheid voor een maatwerk Security Awareness Training voor uw medewerkers of betrokkenen, zodat men zich bewuster wordt van de risico’s en gevolgen binnen hun organisatie. Ook kan er aandacht besteed worden aan het voorkomen en de gevolgen van calamiteiten. Doel is dat uw medewerkers als één team in het belang van de veiligheid van uw organisatie zullen acteren in voorkomende situaties.