Over ons - Missie en Visie

Missie en Visie van Benefit Security Experts

Benefit Security Experts is een professionele onderneming met inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. We hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd door het leveren van maatwerk en/of totaaloplossingen bij toonaangevende opdrachtgevers. We zijn werkzaam in een diversiteit aan branches zoals onder andere in de industrie, zorginstellingen, retail en particulieren (midden- en high end segment).

De Benefit Security Experts-standaard

Op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit leggen we de lat hoog. Zo houden we onszelf scherp en dagen onszelf uit om het voortdurend beter te doen. Met onze servicepartners onderhouden we een positieve samenwerking en werken we al jaren lang samen op hetzelfde niveau. In de beveiliging is het belangrijk dat je geen enkele concessie doet op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Hiermee doen we ons nadrukkelijke onderscheiden in de markt.

Onze naam en logo

Een belangrijk onderdeel van ons missie statement wordt omschreven in de naam Benefit Security Experts (beneft/veiligheidsbelang van onze klanten staat voorop). Dit wordt uitgebeeld in ons sprekende logo.

Symbolisering van ons logo

In ons logo symboliseren we onze kernwaarden met de opwaartse pijl van de rode (gevaar) naar de groene bol (veiligheid). De pijl staat voor het positief resultaat tijdens  overgang van traditionele (verouderde) naar hedendaagse intelligente maatwerk beveiligingsoplossingen.

We helpen u niet alleen met de oplossingen, maar ook onder andere met de borging van de kwaliteit en continuïteit van alle maatregelen. Dit doen we op basis van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte maatregelen en investeringen.

De naam Benefit Security Experts staat voor vakkundig en integer advies en de volledige implementatie van deel of totale maatwerk oplossingen in beveiliging en veiligheid.

Missie

De 4 onderstaande kernwaarden vormen ons missie statement:

  • Verbondenheid;
  • Vertrouwen;
  • Verantwoordelijk;
  • Vernieuwing.

Verbondenheid

Denk bij verbondenheid aan onze betrokkenheid, zoals het bieden van een positieve, flexibele houding. Omdat we goed naar luisteren helpen we onze klanten op basis van hun specifieke behoefte. Benefit Security Experts zal zich als dé onafhankelijke partner verbinden aan haar klanten en zal zich tot het uiterste inspannen om alle belangen maximaal te behartigen.

Vertrouwen

Vertrouwen krijgen is niet vanzelfsprekend. De opdrachtgevers van Benefit Security Experts schenken vertrouwen door het verstrekken van informatie. Informatie waarmee we zeer verantwoordelijk en discreet mee om zullen gaan en uitsluitend gebruiken om de doelstellingen van onze partners met een positief resultaat te behalen.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijkheid geven en nemen vormt de basis voor een goede samenwerking, waarbij integriteit voorop staat. Daarbij is onze ambitie om de wereld veiliger te maken. Wij zetten ons dagelijks in voor een veilige en leefbare samenleving waar mensen met een veilig gevoel kunnen leven, ondernemen en genieten. Dit in de wetenschap dat wij zorg dragen voor hun veiligheid.

Onze verantwoordelijkheid uit zich ook door het inzetten van professionele Security Managers en service partners die de juiste kennis en competenties bezitten om de werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren, waarbij het uitgangspunt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is. Daarbij houden we als organisatie niet alleen rekening met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen, maar houden ook rekening met optische aspecten bij onze opdrachtgevers.

Vernieuwing

Benefit Security Experts staat voor een veilig(er) gevoel en borging van de continuïteit voor bedrijven,particulieren en instellingen tegen acceptabele investeringen. Benefit Security Experts heeft de ambitie om dit te bereiken door niet te blijven vasthouden aan één traditionele werkwijze, maar zich zal onderscheiden in de markt. Dit doen we door u te helpen met een maatwerk onafhankelijk advies. Wij stimuleren vernieuwing en alle facetten van beveiliging in de juiste veiligheidsbalans worden gebracht.

Visie

De visie Benefit Security Experts is de ambitie om onze partners op basis van risico’s, trends en ontwikkelingen doorlopend te adviseren en begeleiden naar hoogwaardige maatwerk, geïntegreerde- en totaaloplossingen. Oplossingen waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een onderdeel van zal vormen.

De klanten van Benefit Security Experts zijn onze ambassadeurs omdat deze ons aanbevelen op basis van onze kwaliteit en kracht om vernieuwend en kostenbesparend te zijn en te blijven. Als objectieve en onafhankelijke partner nemen we alle zorgen weg met betrekking tot de veiligheid en beveiliging. Dit doen we door middel van de juiste balans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen. Hierdoor kunnen onze klanten veilig en vertrouwd leven, wonen, werken en genieten.