Over ons - Missie en Visie

Missie en Visie van Benefit Security Experts

Benefit Security Experts is een professionele onderneming met inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. We hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd door het leveren van maatwerk en/of totaaloplossingen bij toonaangevende opdrachtgevers. We zijn werkzaam in een diversiteit aan branches zoals onder andere in de industrie, zorginstellingen, retail en particulieren (midden- en high end segment).

De Benefit Security Experts-standaard

Op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit leggen we de lat hoog. Zo houden we onszelf scherp en dagen we onszelf uit om het voortdurend beter te doen. Met onze servicepartners onderhouden we een positieve samenwerking en werken we al jarenlang samen op hetzelfde niveau. In de beveiliging is het belangrijk dat je geen enkele concessie doet op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Hiermee onderscheiden we ons nadrukkelijk in de markt.

Onze naam en symbolisering van ons logo

Een belangrijk onderdeel van ons missie statement wordt omschreven in de naam Benefit Security Experts (benefit staat voor het veiligheidsbelang van onze klanten). Dit wordt uitgebeeld in ons sprekende logo.

De naam Benefit Security Experts staat voor onze inzet van erkende security experts die zich inzetten in uw belang (Benefit).

Ons bekende logo, de rode bol, met de opwaartse pijl, naar de groene bol, symboliseert dat wij onze opdrachtgevers helpen van de rode gevaar zone, naar de groene veilige zone.

We helpen u niet alleen met de oplossingen, maar ook onder andere met de borging van de kwaliteit en continuïteit van alle maatregelen. Dit doen we op basis van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte maatregelen en investeringen.

De naam Benefit Security Experts staat voor vakkundig en integer advies en de volledige implementatie van deel of totale maatwerk oplossingen in beveiliging en veiligheid.

Duurzaamheid

Ons streven is om de wereld veiliger te maken, om onze samenleving te dienen en een betere toekomst voor iedereen te creëren. We investeren in ontwikkeling van oplossingen met als doel een duurzame samenleving te bevorderen. Onze opdrachtgevers kunnen beschikken over de expertise van Benefit Security Experts met betrekking tot  innovatieve technologieën en professionele knowhow.

Focus op kwaliteit

Het leveren van betrouwbare en hoogwaardige totaaloplossingen is de basis van het vertrouwen van onze klanten. Bij Benefit Security Experts is het uitgangspunt dat kwaliteit voorop staat bij alles wat we doen. Tegelijkertijd richten we onze focus voortdurend op innovatieve technologieën om de kwaliteit te verbeteren. We onderzoeken en testen diensten, producten en protocollen waardoor we altijd de beste oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. Uiteindelijk beoordelen we ons kwaliteitsmanagement op basis van de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Want ons doel is om aan hun eisen te voldoen en problemen op te lossen. Samen zorgen we voor de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investering.

Aandacht aan het algemeen welzijn

Als verantwoordelijke burger besteedt Benefit Security Experts veel aandacht aan het algemeen welzijn. We zijn actief in de zorg en besteden aandacht aan het helpen van mensen en het creëren van meer goedheid voor de wereld. We helpen door middel van onze innovaties met als doel om voortdurend nieuwe bijdragen te leveren aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving en het milieu. 

Samenwerken aan slimme gebieden en complexen

Traditionele beveiliging is vaak milieu onvriendelijk, inefficiënt en kostbaar. Als totaalaanbieder in beveiliging en veiligheid voor de ontwikkeling van slimme en duurzame oplossingen hebben we ons altijd gericht op gebieden die nauw verband houden met de sociale economie en het leven van mensen. Zoals veiligheid op industriële complexen, openbare bedrijventerreinen, winkelcentra, etc. Hiervoor hebben we proactief innovatieve oplossingen geboden.

We maken gebruik van informatie om een intelligent, efficiënt en gemakkelijk leven te structureren en voordelen uit ecologische samenwerking te ontwikkelen. Door de ontwikkeling van moderne diensten en technologieën verminderen we logistieke bewegingen. Dit doen we onder andere door remote solutions en video monitoring. Onze oplossingen  zijn duurzaam, kosten worden bespaard en mensen kunnen genieten van een veilig er gelukkig leven dat is voortgebracht door wetenschappelijke en technologische vooruitgang.

Missie

De 4 onderstaande kernwaarden vormen ons missie statement:

  • Verbondenheid;
  • Vertrouwen;
  • Verantwoordelijk;
  • Vernieuwing.

Verbondenheid

Denk bij verbondenheid aan onze betrokkenheid, zoals het bieden van een positieve, flexibele houding en een uitstekende service. Omdat we goed luisteren, helpen we onze klanten op basis van hun specifieke behoefte. Benefit Security Experts zal zich als dé onafhankelijke partner verbinden aan haar klanten en zal zich tot het uiterste inspannen om alle belangen maximaal te behartigen.

Vertrouwen

Vertrouwen krijgen is niet vanzelfsprekend. Dit krijg je door altijd te doen wat je beloofd. De opdrachtgevers van Benefit Security Experts schenken vertrouwen door het verstrekken van informatie. Informatie waarmee we zeer verantwoordelijk en discreet mee om zullen gaan en uitsluitend gebruiken om de doelstellingen van onze partners met een positief resultaat te behalen.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijkheid geven en nemen vormt de basis voor een goede samenwerking, waarbij integriteit voorop staat. Daarbij is het onze ambitie om de wereld veiliger te maken. Wij zetten ons dagelijks in voor een veilige en leefbare samenleving waar mensen met een veilig gevoel kunnen leven, ondernemen en genieten. Dit in de wetenschap dat wij zorg dragen voor hun veiligheid.

Onze verantwoordelijkheid uit zich ook door het inzetten van professionele Security Managers en service partners die de juiste kennis en competenties bezitten om de werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren, waarbij het uitgangspunt duurzaam ondernemen is. Daarbij houden we als organisatie niet alleen rekening met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen, maar houden ook rekening met optische aspecten bij onze opdrachtgevers.

Vernieuwing

Benefit Security Experts staat voor een veilig(er) gevoel en borging van de continuïteit voor bedrijven, particulieren en instellingen tegen investeringen met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Benefit Security Experts heeft de ambitie om dit te bereiken door niet te blijven vasthouden aan één traditionele werkwijze, maar zich zal onderscheiden in de markt. Dit doen we door onze kennis doorlopend op peil te houden en u te helpen met een maatwerk onafhankelijk advies. Wij stimuleren vernieuwing en dat alle facetten van beveiliging in de juiste veiligheidsbalans worden gebracht.

Visie

De visie Benefit Security Experts is de ambitie om onze partners op basis van risico’s, trends en ontwikkelingen doorlopend te adviseren en begeleiden naar hoogwaardige maatwerk, geïntegreerde- en totaaloplossingen. Oplossingen waarin Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een onderdeel van zal vormen.

De klanten van Benefit Security Experts zijn onze ambassadeurs omdat deze ons aanbevelen op basis van onze kwaliteit en kracht om vernieuwend en kostenbesparend te zijn en te blijven. Als objectieve en onafhankelijke partner nemen we alle zorgen weg met betrekking tot de veiligheid en beveiliging. Dit doen we door middel van de juiste balans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers veilig en vertrouwd leven, wonen, werken en genieten.

Meer informatie over onze Missie en Visie?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240