Volledige ontzorging door één organisatie voor al uw vraagstukken

Of het nu een kleine onderneming, een instelling, een landelijke organisatie of particulier betreft, mensen moeten kunnen vertrouwen op de beste beveiliging- of veiligheidsoplossing. Het gaat immers over maatregelen tegen risico’s die de continuïteit van een organisatie of de veiligheid van een gezin kunnen bedreigen.

Wij onderscheiden ons als totaalleverancier door onze platte organisatie met één vast aanspreekpunt en korte communicatielijnen. Ontzorgen en nakomen wat we beloven zit diepgeworteld in het DNA van onze organisatie. Het belang (Benefit) van onze relaties staat altijd centraal!

Uitgangspunt is niet alleen de beste oplossing, maar ook de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Om resultaten te optimaliseren blijven we ons doorlopend specialiseren. Denk hierbij onder andere aan security audits, risico analyses en maatwerk (totaal) oplossingen. Dit doen we voor bedrijven, particulieren, instellingen en evenementen.

Operationele gebiedsindeling

De organisatie van Benefit Security Experts BV kan u op het gebied van totaaloplossingen voor beveiliging (Security) in Limburg en een deel van Noord Brabant en Gelderland helpen. Door heel Nederland zijn we actief met security management. Voor totaaloplossingen op het gebied van veiligheid (Safety)en opleidingen kunnen we u van dienst zijn in de provincies Limburg, Noord Brabant en Gelderland.

Meer dan 35 jaar passie en ervaring

Ervaring, passie voor het vak, innovatief vermogen en onze onafhankelijke positie heeft geleid tot ons onderscheidend vermogen in de branche. We werken voor toonaangevende organisaties in het publieke (openbare gebied) en private (privé terrein) domein.

De organisatie en systemen van Benefit Security Experts zijn volledig ingericht op de behoefte en het voorkomen en beperken van risico’s voor onze relaties. Graag helpen we u met innovatieve, duurzame  beveiliging en veiligheidsoplossingen en de juiste balans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Oplevering & nazorg

Benefit Security Experts zorgt voor de oplevering van de beveiligingsoplossing binnen het afgesproken tijdspad. We kunnen u ontzorgen met erkende certificering en 24/7 service en onderhoud van uw diensten en installaties.

Meer informatie over de Benefit Security Experts organisatie?

Neem contact met ons op door middel van onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240