Oplossingen beveiliging en veiligheid in Limburg en Nederland

Onze activiteiten hebben als doel dat mensen veilig en vertrouwd kunnen wonen, werken, leven en genieten. Graag helpen we u met onafhankelijk veiligheids (Safety) en beveiligingsadvies (Security) en levering van totaaloplossingen voor uw bedrijf, instelling, woning of evenement.

In de linker kolom (Computer) of onderaan in dit tekstvak (Smartphone) vindt u direct uitgebreide informatie over onze complete oplossingen. Maar leest gerust verder als u meer wilt weten over onze werkwijze en basis van onze beveiligingsoplossingen.

Traditionele beveiliging, of kosten besparen door innovatie

Wij houden niet vast aan traditionele beveiliging, want tijden veranderen, dus ook de eisen aan beveiliging. beginner of security-expert1Omdat wij volledig in het belang (Benefit) van onze klanten werken worden kosten bespaard.  Oplossingen leveren we op basis van innovaties, brede kennis, ervaring en uitstekende service en prijs/kwaliteit verhoudingen.

Uniek in ontwikkeling en uitvoering

Wij zijn uniek in ontwikkeling en uitvoering in de branche doordat we één van de weinige organisaties zijn die beveiliging en veiligheid integraal aanpakken door goed naar u te luisteren, het geven van integer onafhankelijk advies tot en met de levering van de complete beveiliging en/of veiligheidsoplossingen. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsbalans tussen uw risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Uiteraard kunnen we u binnen ons uitgebreide pakket ook helpen met één of enkele van onze producten, diensten of complete maatwerk oplossingen.

Één beveiligingsorganisatie kan niet overal het beste in zijn

Door de snelle groei in de beveiligingsbranche zijn er vele aanbieders van diensten en producten en wordt het steeds moeilijker om een geschikte partner te vinden die het beste bij uw organisatie past. Één beveiligingsorganisatie kan immers niet overal het beste in zijn, maar wij zorgen. Door onze onafhankelijke positie en ruime ervaring helpen we u graag met maatwerk of totaaloplossingen.

Verantwoord besparen op uw Safety en Security kosten

Gaan besparingen ten koste van de kwaliteit of betekent dit dat u altijd meer moet investeren? Nee, want als u in een vroeg stadium de beschikking heeft over het grote landelijk kennisnetwerk en de inkoopexpertise van Benefit Security Experts is kwaliteit tegen aantrekkelijke investeringen voor ondernemers, overheid en particulieren haalbaar!

Van advies tot volledig exploitatie en borging

We kunnen bij onze klanten alle zorgen wegnemen met betrekking tot het ontwikkelen van de juiste complete beveiligingsoplossing maar ook de volledige exploitatie en de borging van de kwaliteit en continuïteit van de oplossing.

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot risico’s waarmee uw huidige beveiliger u niet kan helpen? Dan komen we graag bij u aan tafel om u te helpen met een maatwerk beveiligingsoplossing volledig ontwikkeld op basis van uw specifieke wensen voor iedere branche.