Professionele beveiligingssystemen

Levering, installatie, revisie en onderhoud van alle systemen

Betrouwbare alarmsystemen zijn bij evenementen zonder nachtbewaking al lang geen overbodige luxe meer, maar bittere noodzaak. Vaak wordt alleen stilgestaan bij een inbraak, maar niet bij de mogelijke gevolgen van een inbraak zoals brandstichting en vernieling. Een reëel risico van brandstichting ontstaat als er tijdens een inbraak de buit tegenvalt en de inbreker uit frustratie een brand zal stichten.

Onze organisatie is ingericht op full service en wij helpen u graag om een passende maatwerk beveiligingsoplossing te realiseren met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Levering en installatie van alle systemen

Betrouwbare alarmsystemen zijn al lang geen overbodige luxe meer, maar bittere noodzaak. Vaak wordt door mensen alleen stilgestaan bij een inbraak, maar niet bij de mogelijke gevolgen van een inbraak zoals brandstichting en vernieling. Een reëel risico van brandstichting ontstaat als er tijdens een inbraak de buit tegenvalt en de inbreker uit frustratie een brand zal stichten.

Onze organisatie is centraal gevestigd in de gemeente Echt- Susteren, en ingericht op full service. Al jarenlang werken we samen met vaste installateur servicepartners. Graag helpen we u om een passende maatwerk beveiligingsoplossing te realiseren met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

We werken samen met een 24/7 Service & onderhoudsdienst. Deze staat tot uw dienst met de borging van de continuïteit, kwaliteit en revisie van alarm, camera, brandmelding en toegangscontrolesystemen.

De beste beveiligingsoplossing met de nieuwste technologie

Indien men de beveiliging van woning of bedrijf uit handen geeft moet men erop kunnen vertrouwen dat dit professioneel wordt ingevuld.

Onze opdrachtgevers maken daarom een bewuste keuze voor Benefit Security Experts omdat men zekerheid wil dat men geholpen wordt met de beste beveiligingsoplossing met de nieuwste technologie.    Men moet immers jarenlang kunnen rekenen op hoogwaardige systemen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding die 24/7 bij incidenten of calamiteiten feilloos functioneren.

Uw ‘one stop’ partner

Benefit Security Experts kan u als uw ‘one stop’ partner helpen met de levering en installatie van professionele IP- beveiligingssystemen, maar ook met alle aanvullende diensten van A tot Z. Bij Benefit Security Experts krijgt u altijd een maatwerk beveiligingsoplossing.

Totaaloplossingen

Als leverancier van totaaloplossingen kunnen we u helpen met:

  • Een maatwerk beveiligingsplan;
  • Volledige levering en installatie van professionele beveiligingssystemen;
  • Onderhoudsplan en 24/7 onderhoud en servicedienst;
  • Aansluiting op particuliere alarmcentrale;
  • Aansluiting op toezichtruimte voor het uitkijken van de camerabeelden en additionele doorschakeling beelden naar politiemeldkamer;
  • Alarmopvolging door mobiele surveillant;
  • Overige beveiligingszaken waarmee we u graag helpen.

 

Meer informatie over beveiligingssystemen?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240