Persoonsalarm particulieren

Persoonsalarmen met wereldwijde alarmcentrale

Een persoonsalarm kan het verschil betekenen tussen leven en dood. In kritische situaties is het belangrijk dat er direct en professioneel actie wordt ondernomen. Daarom is het belangrijk dat de klanten van Benefit Security Experts kunnen beschikken over een duurzaam en betaalbaar persoonsalarm. Een persoonsalarm met een uitstekende dekking voor onze particuliere en zakelijke klanten.

Persoonsalarm particulieren

Onze persoonsalarmen houden wereldwijd duizenden mensen veilig door ze uit te rusten met eenvoudige GPS-gestuurde technologie. In de vorm van een app voor uw smartphone of een speciale tracker met 2-weg spraakverbinding. De professionele term voor deze vorm van dienstverlening is mobiele alarmering. Wij noemen het liever: persoonlijke veiligheid.

Mobiele alarmering is geschikt voor vele doelgroepen en doeleinden:

 • Ouders met kinderen. Handig als ze vaak buiten spelen, of naar het strand gaan, een druk winkelgebied of pretpark;
 • Wandelaars of fietsers die alleen of samen op pad gaan in de uitgestrekte Hollandse natuurgebieden;
 • Ouderen die zelfstandig alleen wonen en voor zichzelf en hun omgeving een ‘veilig gevoel’ willen hebben;
 • Mensen met dementie die af en toe verdwalen. Een hele geruststelling voor hun mantelzorgers;
 • Reizigers die ook in het buitenland Nederlandse hulp dichtbij willen hebben. Of mensen die langdurig in het buitenland verblijven;
 • Sporters die veel alleen of in groepen buiten trainen. Of deelnemen aan massale evenementen.

Met één druk op de knop schakelt u hulp in

Bij het gebruik van de noodknop op het alarmapparaat of app wordt direct verbinding gemaakt met de wereldwijd werkende alarmcentrale. Binnen enkele seconden kunt u, in uw eigen taal, spreken met een medewerker van deze alarmcentrale. Deze ziet wíe u bent, wáár u zich bevindt en heeft, uitsluitend tijdens de alarmmelding, toegang tot uw persoonlijk dossier. In dit dossier heeft u uw belangrijke (medische) gegevens opgenomen.

Aan de hand van het gesprek tussen u en de medewerker van de alarmcentrale, beoordeelt deze de situatie en schakelt zo nodig direct (medische) hulpdiensten in. Deze hulpdiensten worden door de medewerker van de alarmcentrale geïnformeerd over de gegevens die voor u van belang zijn, zodat deze hulpdiensten bij aankomst direct gericht kunnen handelen. Ook kan de alarmcentrale op verzoek assisteren bij het blokkeren van uw betaalpassen en kan de alarmcentrale uw mobiele telefoon e.d. laten blokkeren bij verlies of diefstal daarvan.

U houdt zelf de regie over uw persoonlijk dossier

Dat vinden wij belangrijk. Het zijn immers uw gegevens. Met een computer, tablet of smartphone heeft u toegang tot uw persoonlijk en beveiligd dossier. Hierin kunt u gegevens opnemen die in geval van nood van belang zijn. Denk hierbij aan (chronische) ziekten, medicijngebruik, allergieën, gegevens van contactpersonen, huisarts of een scootmobiel.

Met de Finder app weet ook uw omgeving waar u zich bevindt

Bij een abonnement op de mobiele alarmering kunnen u en uw omgeving gratis gebruik maken van de Finder-app. Met deze app kunt u de locatie zien van degene(n) met een app of een mobiel alarmapparaat. Een gerust gevoel voor bijvoorbeeld mantelzorgers of ouders.

Voordelen:

 • In geval van nood is bekend wie u bent, waar u bent en zijn uw belangrijkste (medische) gegevens bekend;
 • Professionele hulp via wereldwijd werkende alarmcentrale (in ruim 200 landen);
 • U beheert zelf uw persoonlijk dossier;
 • Mogelijkheid dat naasten worden geïnformeerd;
 • Het alarmapparaat is telefonisch bereikbaar voor anderen;
 • Val-alarm, veilige zones en noodtimer in te stellen;
 • Gratis mantelzorg-app.

Aanvullende diensten

Graag helpen we u ook met aanvullende diensten zoals aansluiting particuliere
alarmcentrale, 24/7 service en onderhoud van uw beveiligingssystemen en cameratoezicht.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over een persoonsalarm?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240