Brandmeldinstallaties

Levering/montage tijdelijke & vaste brandmeldinstallaties

Vaak denkt een organisatie dat men de zaakjes goed geregeld heeft. Maar er zijn evenementen waar een verhoogd risico is op brand(stichting). Het voorhanden hebben van blusmiddelen en noodverlichting is dan niet voldoende.brandmeldinstallatie

Uw evenementenlocatie binnen 15 minuten verloren? Laat u niet verrassen, voorkom dat al uw geïnvesteerde tijd, energie, ideeën en kapitaal niet verbranden.

Om evenementenlocatie te helpen met brandveiligheid levert Benefit Security Experts tijdelijk brandmeldinstallaties. De gebruikte detectie middelen voldoen aan de hedendaagse normen.

Branddetectie bij uw afwezigheid

Een brandmeldcentrale of een branddetectie systeem is een wezenlijk onderdeel van de brandbeveiliging. Anders dan bouwkundige brandpreventie, die zich vooral brandmelders rookmeldersbezighoudt met het voorkomen van uitbreiding van de brand, is een brand meldinstallatie erop gericht anderen te laten weten dat er een brand aanwezig is.

Een brand is nooit 100% te voorkomen. Zeker niet als u bedenkt dat de meeste branden worden veroorzaakt door kortsluiting en brandstichting. Veel organisatoren van een evenement zien de noodzaak nog niet van branddetectie. Wel is het de normaalste zaak dat er brandblussers aanwezig zijn. Maar kortsluiting en brandstichting gebeurt ook buiten de uren dat mensen aanwezig zijn en wie meldt u dan de brand? Juist: een goed branddetectiesysteem.

Wij helpen u graag met gecertificeerde en betaalbare brandmeldsystemen, eventueel in Benefit Security Experts alarmcentralecombinatie met een inbraakalarm en aansluiting op een particuliere alarmcentrale welke door verzekeraars worden erkend. Bescherm uw evenement en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.