Brandmeldinstallaties

Levering en onderhoud gecertificeerde brandmeldinstallaties

Voor de gemiddelde particulier voldoet detectie door rookmelders, maar voor grotere woningen of appartementencomplexen is een brandmeldinstallatie van toepassing.

Een brandmeldinstallatie/branddetectie systeem is een wezenlijk onderdeel van de brandbeveiliging. Anders dan bouwkundige brandpreventie, die zich vooral bezighoudt met het voorkomen van uitbreiding van de brand, is een brandmeldinstallatie erop gericht anderen te laten weten dat er een brand aanwezig is.

Een brand is nooit 100% te voorkomen. Zeker niet als u bedenkt dat de meeste branden worden veroorzaakt door kortsluiting en brandstichting. Veel mensen zien de noodzaak nog niet van branddetectie. Wel is het de normaalste zaak dat er brandblussers en brand slanghaspels aanwezig zijn. Maar kortsluiting en brandstichting gebeurt ook buiten uw afwezigheid en wie meldt u dan de brand? Juist: een betrouwbaar branddetectiesysteem.

Uw kostbare bezit binnen één uur weg en direct gevaar voor de bewoners? Laat u niet verrassen, voorkom dat al uw geïnvesteerde tijd, energie, ideeën en kapitaal niet verbranden of nog erger dat uw goed verzorgde pensioen in vlammen opgaat.

Wij helpen particulieren, bedrijven en instellingen graag met gecertificeerde en betaalbare brandmeldsystemen die door verzekeraars worden erkend. Bescherm uw vermogen en bewoners en maak vrijblijvend afspraak.