Alarmsystemen

Klaar voor de toekomst met de Total Secure Alarm oplossing

Alleen een alarmsysteem installeren is in deze tijd al lang niet meer voldoende. Als men een stuk veiligheid uit handen geeft moet u overtuigd zijn dat u over de beste beveiligingsoplossing voor uw situatie kunt beschikken. Ontwikkeling op basis van meer dan 30 jaar ervaring in beveiligingsprocessen en doorlopend onderzoek in criminaliteit heeft geresulteerd in de Total Secure Alarm oplossing. Want een beveiligingssysteem installeren zonder risico analyse, beveiligingsplan en de zekerheid dat dit vakkundig gebeurd, is een risicovolle investering. Bij de Total Secure Alarm oplossing heeft u de garantie dat u de beschikking heeft over een kwalitatief hoogwaardige oplossing die zijn tijd ver vooruit is.

Zekerheid van de beste oplossing

Bij de Total Secure Alarm oplossing spreken we niet van een specifiek alarmsysteem dat wordt geïnstalleerd maar van een beveiligingsoplossing die zich nadrukkelijk blijft onderscheiden in de markt op het gebied van innovatie, continuïteit en kwaliteit. Onze erkende security experts leveren voor iedere unieke situatie en branche een risico analyse en maatwerk beveiligingsplan.

Met de Total Secure Alarm oplossing bent u klaar voor de toekomst!

Kijk de video

Kijk de video van de Total Secure Alarm oplossing, maar lees vooral deze pagina voor de uitgebreide toelichting van deze unieke beveiligingsoplossing.

Total Secure Alarm oplossing gaat verder dan de standaard

Door de Total Secure Alarm oplossing wordt u niet allen beveiligd tegen inbraak. Total Secure Alarm gaat verder dan de standaard door slimme combinaties van beveiliging tegen inbraak, overval, brandbeveiliging en toegangsregistratie in één smart systeem. Hierdoor heeft u maximaal rendement van uw investering.

De Total Secure Alarm oplossing garandeert de maximale borging van veiligheid voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wij helpen mensen zodat deze de juiste beslissing nemen voor de beveiligingsoplossing. Een oplossing die kan starten met een beperkt budget, maar in de toekomst naar wens uitgebreid kan worden. Een samenvatting van sterke argumenten om te kiezen voor Total Secure Alarm:

 • Ontwikkeling met meer dan 30 jaar ervaring in beveiliging van midden tot topsegment;
 • Altijd een maatwerk beveiligingsoplossing door erkende security expert;
 • Unieke service van Benefit Security Experts, inclusief VEB service en garantievoorwaarden;
 • Volledige ontzorging door levering, installatie en in werking stellen van de oplossing;
 • Niet alleen beveiliging tegen inbraak, maar ook tegen brand, overval, koolmonoxide en waterschade en de mogelijkheid van toegangsregistratie en camerabeveiliging;
 • Borging kwaliteit door Grade- 2 of 3 componenten (erkend door verzekeraars);
 • Bij diverse systemen hoogwaardige technologie met modern design in de kleuren zwart of wit;
 • Bij diverse systemen standaard aflevering met key- pad, afstandsbediening/persoonsalarm en brandmelder;
 • Goede documentatie, uitleg en zeer makkelijke bediening van systemen;
 • Overal ter wereld toegang tot uw systeem door middel van de makkelijke app;
 • Diverse systemen met uitbreidingsmogelijkheden van domotica;
 • Preventieve raam- en deur stickers van Benefit Security Experts schrikt criminelen af;
 • Levering van alle aanvullende diensten zoals onder andere onderhoud, alarmcentrale, alarmopvolging etc.

Uw mogelijkheden zijn eindeloos

Net zo belangrijk als de implementatie van de beveiliging is ervoor zorgen dat alle maatregelen  jarenlang 100% blijven werken. De Total Secure Alarm oplossingen ontzorgen u maximaal op het gebied van functionaliteit, service en onderhoud.

Net als bij een auto, gaat een alarm zonder onderhoud niet lang mee, zorg daarom voor een onderhoudscontract, zodat het alarm jarenlang functioneel zal blijven. Onze 24/7 service en onderhoudsdienst staat altijd klaar voor u.

Een alarm zonder beveiligingsplan is schijnveiligheid. Professionele ondersteuning door bijvoorbeeld een erkende particuliere alarmcentrale is onmisbaar. U moet er immers op kunnen rekenen dat bij een inbraak, brand of overval een getrainde centralist 24/7 zorg zal dragen voor uw bescherming!

Wilt u buiten openingstijden of tijdens een verblijf in het buitenland ervoor zorgen dat er direct wordt gereageerd bij een inbraak alarm, overweeg dan alarmopvolging door de mobiele surveillance dienst. Wij leveren de snelst mogelijk alarmopvolging in Limburg door middel van ons 24/7 Benefit Alarm Response Network®.

Heeft u nog andere vraagstukken met betrekking tot beveiliging en veiligheid, neem dan gerust contact met ons op, want uw mogelijkheden zijn eindeloos.

Total Secure Alarm, de juiste veiligheidsbalans door een maatwerk risico categorie indeling (RCI)

Vaak worden mensen geconfronteerd met een overdaad van dure traditionele beveiligingsmaatregelen. Wij voorkomen dit door middel van een maatwerk risico categorie indeling, zodat onze opdrachtgevers altijd worden geholpen met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Basic- Pro

Is de betaalbare Total Secure Alarm oplossing met als basis een hoogwaardig smart alarmsysteem. Door toepassing van slimme combinaties in de technologie is de investering lager als bij traditionele alarmsystemen. Grade-2 componenten garanderen de kwaliteit.

Premium

Is een uitbreiding op het Basis- Pro smart alarmsysteem. Ook hier is door de toepassing van slimme combinaties in de technologie de investering lager als bij traditionele alarmsystemen. Grade-2 componenten met uitgebalanceerde beveiligingsmaatregelen garanderen de kwaliteit en maximale efficiency. Indien u dit wenst kan het systeem geleverd worden met een door verzekeraars erkend VEB/BORG certificaat door onze servicepartner.

Excellent

Bij high risk objecten en woningen worden alle risico’s nauwkeurig in beeld gebracht. Het gehele traject dient door een Register Security Expert discreet en professioneel uitgewerkt te worden. Een   uitgebreid security management pakket is vaak noodzakelijk. Het beveiligingsplan, de gradering en implementatie van systemen en aanvullende beveiligingsdiensten zijn ‘state of the art’.

Waarom beveiligen?

De drempel voor een crimineel om bij een onbeveiligde locatie in te breken is een stuk lager omdat de pakkans immers een stuk kleiner is. Een goede reden om de investering in een professioneel alarmsysteem te overwegen. Heeft u al een alarmsysteem? Geen probleem, graag helpen we u met overname en onderhoud van uw bestaande alarmsysteem door onze 24/7 servicedienst.

Beveiliging is altijd maatwerk en een professioneel beveiligingsplan kan leiden tot de meest efficiënte en vaak kostenbesparende oplossing. Op basis van de juiste veiligheidsbalans tussen risico, behoefte, maatregelen en investeringen kunnen we u per segment helpen met de beveiligingsoplossing die het beste bij uw situatie past.

Bij een inbraak met mogelijke brandstichting en door de toename van technologie in woningen en bedrijven stijgt ook het risico van brandgevaar. Daarom bieden we de mogelijkheid om buiten inbraak de brandbeveiliging mee te nemen in ons advies.

Brand(stichting) in relatie tot inbraak

Elk jaar sterven er mensen of raken mensen gewond ten gevolge van brandwonden of rookvergiftiging. De meeste oorzaken van de brand zijn falende of verkeerd gebruikte elektrische apparatuur en brandstichting. Veel mensen realiseren zich niet/onvoldoende wat buiten de levensdreiging  de impact van een brand kan zijn. De continuïteit van uw bedrijf of instelling komt direct in gevaar.

Bij brand telt elke seconde en de gevolgen zijn zeer ingrijpend. Een brandmelder op batterijen is vaak een eerste stap, maar branddetectie zonder doormelding kent zijn beperkingen. Wie reageert op de sirene bij een brandalarm of wie merkt dat de batterij leeg raakt, als u niet thuis bent?

De investering in brandbeveiliging is een fractie van de fysieke en psychische schade veroorzaakt door brand.

Verbinding naar de politiemeldkamer

Indien onze opdrachtgever dit wenst zorgen we door onze combinatie van alarmsysteem en cameratoezicht voor een directe ‘live’ verbinding met de politie meldkamer. De politiemeldkamer ontvangt direct de beelden vanuit onze toezichtruimte, bijvoorbeeld als er ingebroken wordt. De klant ontvangt de preventieve politie stickerset die een enorm preventieve waarde heeft.

De oplossingen die Benefit Security Experts levert zijn goedgekeurd door de High Impact Crime Coördinator van de politie Nederland.

Feiten over inbraken

Waarom is beveiliging noodzakelijk? Omdat onze samenleving aan het veranderen/verharden is, wat een stijging van het aantal misdrijven met zich meebrengt.

Iedere 3 minuten een inbraak

Volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) wordt er gemiddeld iedere 3 minuten een inbraak gepleegd in ons land. Dat zijn maar liefs 480 inbraken per dag! Gemiddeld wordt er bij 1 op de 5 woningen ingebroken. Daarbij zijn er elke dag maar liefst 32 woningbranden oer dag (Bron: CBS).

De meeste particulieren staan vaak alleen stil bij inbraak, maar realiseren zich niet dat brandstichting en overval ook een groot risico is. Het idee dat er vreemden in huis hebben rondgelopen en aan privé spullen hebben gezeten, zorgt voor een uiterst onbehaaglijk gevoel. Daarbij slapen slachtoffers slecht na een inbraak. Dit willen we voor u voorkomen door het nemen van  beveiligingsmaatregelen.