Beveiligingsoplossingen op maat

Beveiligingsbranche blijft hangen in traditionele beveiliging

De beveiligingsbranche is al jaren een sterk groeiende markt met een hoge concurrentiedruk. Veel particuliere beveiligingsorganisaties zijn hierdoor genoodzaakt om doorlopend te reorganiseren. Reorganisaties hebben een remmende werking op de ontwikkeling van innovatie beveiligingsoplossingen. Voorbeelden zijn dat kleine organisaties zijn genoodzaakt om actief nieuwe klanten te werven om het hoofd boven water te houden. Grote organisaties groeien door overname. Vaak met tegenvallende bedrijfsresultaten, waardoor veel tijd en energie nodig is om de resultaten te verbeteren en de organisatie efficiënter in te richten.

Door deze ontwikkelingen zijn veel beveiligingsorganisaties vaak niet in staat om nieuwe diensten en producten te ontwikkelen, of succesvolle concepten verder door te ontwikkelen. Hierdoor worden kansen niet benut om te voldoen aan de behoefte in de markt.

Beveiligingsoplossingen in het belang van de klant

InnovatieVoor Benefit Security Experts is het van eminent belang om te innoveren. Zodat wij ons ook in de toekomst blijven onderscheiden en waarde blijven creëren voor onze opdrachtgevers en prospectus. Daarbij zijn enkel creativiteit en inspiratie niet genoeg. Allereerst is het noodzakelijk dat het idee niet te lang blijft liggen, maar dat er een proces wordt gestart waarin het idee doorontwikkeld wordt binnen het afgesproken tijdspad. Een aantal factoren zijn beslissend of een nieuwe dienst of product succesvol zal zijn. Hieronder een voorbeeld van enkele fases voor de ontwikkeling van onze innovatieve diensten of producten:

  • Ideeën ontwikkelen door te luisterenLuisteren
  • Behoeftebepaling
  • Ontwikkelingsfase
  • Introductiefase
  • Promotiefase
  • Groeifase
  • Volwassenheidsfase

Benefit Security Experts onderscheidt zich nadrukkelijk in de branche door onafhankelijk advies en begeleiding en de doorlopende ontwikkeling van diensten en producten. Hierdoor ontzorgen we onze klanten zodat deze zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Geen specifieke diensten of technologie, maar UW belang

Het unieke van onze oplossingen is dat we niet een bepaalde beveiligingsdienst of technologie (beveiligingssysteem) als uitgangspunt nemen, maar UW belang. Of u nu de kruidenier op de hoek bent of u vertegenwoordigd een groot bedrijf met attractieve kostbare goederen. Bij onze inzet kunt u rekenen op unieke maatwerk beveiligingsoplossingen.

Benefit Security Experts heeft meer dan 35 jaar ervaring in de beveiliging en heeft al diverse succesvolle oplossingen voor onze opdrachtgevers. Door op de stoel van onze opdrachtgevers plaats te nemen en onze expertise te gebruiken in hun belang, hebben we hoogwaardige oplossingen ontwikkeld.

Graag helpen onze Security  Managers u met een innovatief maatwerk beveiligingsadvies, wat zal leiden tot uw ‘personal’ en betaalbare beveiligingspakket volledig afgestemd op UW belang.

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240