Beveiligingsoplossingen op maat

Beveiligingsbranche blijft hangen in traditionele beveiliging

De beveiligingsbranche is al jaren een sterk groeiende markt met een hoge concurrentiedruk. Veel particuliere beveiligingsorganisaties zijn hierdoor genoodzaakt om doorlopend te reorganiseren wat een remmende werking heeft op de ontwikkeling van innovatie beveiligingsoplossingen van diensten en producten. Voorbeelden zijn dat kleine organisaties zijn genoodzaakt om actief nieuwe klanten te werven om het hoofd boven water te houden. Grote organisaties groeien door overnames, vaak met tegenvallende bedrijfsresultaten, waardoor veel tijd en energie nodig is om de resultaten te verbeteren en de organisatie efficiënter in te richten. Door deze ontwikkelingen zijn veel beveiligingsorganisaties vaak niet in staat om nieuwe diensten en producten te ontwikkelen, of succesvolle concepten verder door te ontwikkelen. Hierdoor worden kansen niet benut om te voldoen aan de behoefte in de markt.

Beveiligingsoplossingen in het belang van de klant

InnovatieVoor Benefit Security Experts is het van eminent belang om te innoveren, zodat wij ons ook in de toekomst blijven onderscheiden en waarde blijven creëren voor onze opdrachtgevers en prospectus. Daarbij zijn enkel creativiteit en inspiratie niet genoeg. Allereerst is het noodzakelijk dat het idee niet te lang blijft liggen, maar dat er een proces wordt gestart waarin het idee doorontwikkeld wordt binnen het afgesproken tijdspad. Een aantal factoren zijn beslissend of een nieuwe dienst of product succesvol zal zijn. Hieronder een voorbeeld van enkele fases voor de ontwikkeling van onze innovatieve diensten of producten:

 • Ideeën ontwikkelen door te luisteren;Luisteren
 • Behoeftebepaling;
 • Ontwikkelingsfase;
 • Introductiefase;
 • Promotiefase;
 • Groeifase;
 • Volwassenheidsfase.

Benefit Security Experts onderscheidt zich nadrukkelijk in de branche door onafhankelijk advies en begeleiding en de doorlopende ontwikkeling van diensten en producten. Hierdoor ontzorgen we onze klanten zodat deze zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Innovaties beveiliging door uw Benefit Personal Guard®

personal guardBenefit Security Experts onderscheid zich door innovaties in beveiliging en veiligheid. Door goed te luisteren naar de specifieke wensen van onze klanten en de expertise van een landelijk kennisnetwerk hebben we de unieke maatwerk beveiliging en veiligheidsoplossing ontwikkeld voor iedere branche, de Benefit Personal Guard. Uw Benefit Personal Guard bestaat uit slimme combinaties van onder anderen beveiligingsdiensten en/of technologie ondersteund door slimme processen welke leiden tot uw maatwerk beveiligingspakket tegen zeer aantrekkelijke investeringen.

Geen specifieke diensten of technologie, maar UW belang

Het unieke van onze oplossing is dat we niet een bepaalde beveiligingsdienst of technologie (beveiligingssysteem) als uitgangspunt nemen, maar UW belang. Of u nu de kruidenier op de hoek bent of u vertegenwoordigd een groot bedrijf met attractieve kostbare goederen. Door de inzet van uw Benefit Personal Guard kunt u rekenen op unieke maatwerk beveiligingsoplossing.

Benefit Personal Guard® grip op veiligheid

Benefit Security Experts heeft meer dan 30 jaar ervaring in de beveiliging en heeft al diverse succesvolle oplossingen voor onze klanten ontwikkeld. Door op de stoel van onze klanten plaats te nemen en onze expertise te gebruiken in het belang van onze klanten hebben we hoogwaardige oplossingen ontwikkeld. Een aantal oplossingen hebben uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van de Benefit Personal Guard welke zich significant onderscheid in de markt door de hoge mate van proactieve beveiliging welke de pakkans op criminelen zal vergroten.

Enkele voorbeelden van de gecombineerde oplossingen zijn:

 • De Security Performance Check®;
 • De Haagse Methodiek;
 • Defensie methodiek;
 • Publiek- Private samenwerking (intensieve samenwerking met overheden waaronder de politie);
 • Kwaliteit, service, juridische aspecten en investeringen zijn geborgd door een streng Programma van Eisen voor diensten- en technologie, door middel van onze ruime ervaring in aanbestedingen;
 • Kostenreductie voor collectieve projecten en onze klanten, door de collectieve inkoop van diensten en producten;
 • Toepassing camerasystemen met hoogwaardige HDTV IP -technologie;
 • Snelst mogelijke alarmopvolging binnen het onafhankelijke Benefit Alarm Response Network®;
 • Aansluiting op een professionele toezichtruimte of particuliere alarmcentrale.

analoog vs ip cam

Graag helpen onze Security  Managers u met een innovatief maatwerk beveiligingsadvies, wat zal leiden tot uw ‘personal’ en betaalbare beveiligingspakket volledig afgestemd op UW belang.

Permanente beveiliging en data opslag in plaats van beveiligingsmomenten

Stickers live view benefit DylanWe kunnen u een interessant voorbeeld geven waarin we traditionele beveiliging vergelijken met de Benefit Personal Guard. Als men controlerondes inkoopt door een mobiele surveillance unit of collectieve surveillance, vinden deze plaats tijdens enkele momenten op een lange avond/ nacht. Daarna kunnen criminelen alsnog hun gang gaan. De Benefit Personal Guard houdt 24/7 toezicht op uw object, tegen beduidend lagere investeringen.

U heeft de mogelijkheid om alle data van in en/of externe criminele activiteiten op te slaan. Door aansluiting op een toezichtruimte of particuliere alarmcentrale heeft u ook de mogelijkheid om de camerabeelden rechtstreeks naar een politiebureau door te zetten via Live View. Door middel van een App kunt u overal ter wereld uw camerabeelden inzien op uw PC, tablet, laptop of Smartphone. Criminelen worden ontmoedigd door de preventieve sticker aan uw ingang. Door uw betrouwbare Benefit Personal Guard in te zetten bent u beter beveiligd, maar betaalt u minder!

Collectief samenwerken met Benefit = beter beveiligd, betere service, minder betalen

Er zijn nog steeds ondernemers en particulieren die veel geld voor traditionele (verouderde) beveiligingsmaatregelen betalen. Benefit Security Experts brengt hierin verandering door de ontwikkeling van de revolutionaire Benefit Personal Guard.

Door collectieve inkoop dalen uw beveiligingskosten en worden maatregelen efficiënter

Collectieve inkoop heeft vele voordelen. Niet alleen dalen de kosten, maar ook de efficiency wordt een stuk beter. In Nederland wordt collectieve inkoop van beveiliging vaak gerealiseerd door middel van de traditionele mobiele surveillance door een beveiligingsdienst en de laatste jaren steeds meer door toepassing van camerabeveiliging. Benefit gelooft niet in traditionele beveiliging per terrein, maar levert innovatieve oplossingen welke lokaal en regionaal toepasbaar zijn volledig in het belang van onze klant..

Preventief in combinatie met repressief werkt beter

Collectieve beveiliging door mobiele surveillance werkt uitsluitend preventief omdat de pakkans van criminelen minimaal is. Professioneel preventief en repressief cameratoezicht daarentegen laat veruit de beste resultaten zien. Bij de grotere bedrijventerreinen wordt camerabeveiliging steeds vaker met succes toegepast. Een nadeel voor de omliggende terreinen is dat deze steeds kwetsbaarder worden. Criminelen verleggen hun activiteiten immers naar de minder goed beveiligde terreinen. Buiten een drastische daling van de beveiligingskosten kunnen we u in een persoonlijk gesprek vele voordelen noemen van innovatieve beveiliging tegenover de traditionele beveiliging.

De vele voordelen van de Benefit Personal Guard

Enkele voordelen Benefit Personal Guard:

 • Gratis maatwerk beveiligingsplan*;
 • Mogelijkheid tot volledige ontzorging met betrekking tot uw beveiliging;
 • 15% korting op uw verzekering jaarpremie*;
 • Hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke investeringen door toepassing van een streng Programma van Eisen;
 • Aansluiting op het unieke Benefit Personal Guard platform;
 • Een gratis welkomstpakket ter waarde van € 165,-;
 • Financiering tegen aantrekkelijke voorwaarden door Benefit Profit Plan;
 • Permanent cameratoezicht in plaats van controlemomenten;
 • Alarmopvolging binnen seconden in plaats van landelijke gemiddelde 30 minuten;
 • Digitale nieuwsbrief voor deelnemers;
 • Aantrekkelijke kortingen op overige Security maatregelen;
 • Aantrekkelijke kortingen op uw Safety maatregelen zoals blusmiddelen en opleidingen.
 • Door het unieke concept, minder investeren, beter beveiligd!

*Informeer naar de voorwaarden.

60% betaalt voor 40% wat niet wil betalen

Wist u dat in Nederland op de meeste collectieve projecten gemiddeld 60% van de collectieve deelnemers de rekening betaald voor de 40% welke niet wil betalen. Wij zijn van mening dat iedere deelnemer welke een bijdrage levert aan het collectief moet kunnen rekenen op 100% rendement. De Personal Guard sluit niet- deelnemers automatisch uit van het collectieve beveiligingsplan.

Benefit Personal Guard zorgt voor kostenreductie

spaarpotWilt u meer weten over de vele voordelen van slimme innovatieve en kostenbesparende maatregelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we rekenen dit op basis van onze jarenlange ervaring en expertise exact voor u uit. Informeer ook naar de mogelijkheden om samen te werken met uw buren en hierdoor veel geld te verdienen.

Uw voordeel (Benefit) met betrekking tot veiligheid staat voor ons centraal. Beveiliging is immers geen kostenpost maar vormt een integraal onderdeel van uw bedrijfscontinuïteit en/of veiligheidsbeleving. Wij helpen u graag zodat u tegen redelijke investeringen kunt beschermen wat u kostbaar is.