Beveiliging gezondheidszorg

Beveiliging in de gezondheidszorg vraagt om expertise

Benefit Security Experts heeft zich gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Wij helpen al jaren toonaangevende organisaties met het volledig beheer en kostenbesparingen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Wij ontzorgen u volledig omdat de kwaliteit en continuïteit van uw maatregelen en processen door ons professioneel geborgd worden.

In de gezondheidzorg is een veilige werkomgeving essentieel. Diefstal, vandalisme en agressie komen regelmatig voor. Vaak wordt er gewerkt met dure apparatuur en er zijn medicijnen op voorraad. Om de veiligheid van cliënten, bezoekers, medewerkers en de processen te waarborgen zijn beveiligingsmaatregelen noodzakelijk.

Sterk in slimme kostenbesparende oplossingen

Wij zijn sterk in slimme kostenbesparende oplossingen. Daarbij zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en continuïteit van uw maatregelen en processen door ons professioneel worden geborgd. Neem gerust contact met ons op voor referenties.

Volledige ontzorging door advies, coaching, alle diensten en technologie

Een moderne Security Manager zorgt niet alleen voor het Security Management Pakket, maar heeft ook een coachende functie. Wij helpen ook medewerkers zichzelf en hun kritische processen te beveiligen. Want in de zorg, waar de cliënten centraal staan, staat het hoofd lang niet op de eerste plaats naar beveiliging en veiligheid.

Onze Security Managers hebben ruime ervaring in de ondersteuning van het bestuur en facilitaire afdelingen. Ook helpen we zorginstellingen met levering en beheer van beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole systemen,  brandbeveiliging, et cetera.

De juiste veiligheidsbalans

Wij werken op basis van 35 jaar ervaring, volledig in het belang (Benefit) van uw organisatie. Doordat we werken met een geavanceerde systematiek worden alle zaken nauwkeurig en overzichtelijk voor u in beeld gebracht. Dit kan door middel van een situatie scan of een uitgebreidere Interne Security Audit (ISA). De ISA wordt uitgevoerd op basis van de gerenommeerde Haagse Methodiek, die toonaangevend is in beveiligend Nederland.

Indien u dit wenst ontwikkelen we een maatwerk beheer- en onderhoudsplan op het gebied van beveiliging en veiligheid. De basis vormt altijd de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen. Informeer vrijblijvend naar onze referenties.

Meer informatie over onze diensten en technologie?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240