Cameratoezicht

Camerasystemen- en detectietechnologie tijdelijke en vaste objecten

camerasysSteeds vaker worden camera’s ingezet gecombineerd met intelligent cameratoezicht met als doelstelling mogelijke incidenten zoals inbraak, vandalisme en brandstichting proactief te voorkomen. Camera- en detectietechnologie verveelt zich nooit en wordt niet moe. Daarbij zal een beveiliger bij een misdrijf zelden de confrontatie aangaan. Bij de toepassing van cameratoezicht worden niet alleen deze kenmerken gesignaleerd en kunnen deze doorgezet worden naar de politie, maar worden de beelden ook vastgelegd op de datarecorder.

Benefit Security Experts selecteert professionele en betaalbare camerasystemen op basis van uw specifieke behoefte:

  • Modulaire camerasystemen waarmee u niet merk- afhankelijk bent;
  • Unieke en hoogwaardige IP HDTV technologie;
  • Bedieningsvriendelijk;
  • Mogelijkheid om via een app overal te wereld uw camera beelden op uw PC, laptop, tablet of Smartphone uit te kijken;
  • Betrouwbare detectie zorgt voor cameratoezicht tegen zeer aantrekkelijke investeringen.

De systemen kunnen uitgebreid worden met een persoonsalarm voor alleen werkenden of een overvalalarm. Onze oplossingen kunnen we onder anderen realiseren voor vaste objecten en tijdelijke objecten (Evenementen, tijdelijke opslag, bouwplaatsen etc.).

Professioneel cameratoezicht in samenwerking met politie

Indien u over een camerasysteem beschikt kan Benefit Security Experts u helpen om de verbinding 24/7 tot stand te brengen naar een toezichtruimte welke toezicht zal houden op uw kostbare bezittingen. Indien u dit wenst kunnen bij calamiteiten de ‘live’ beelden doorgeschakeld worden naar de politiemeldkamer door middel van detectie, mondelinge melding of door middel van een overvalalarm.

Onze oplossingen hebben een enorm preventieve en repressieve werking waardoor de pakkans op criminelen beduidend wordt vergroot. Onze oplossingen zijn goedgekeurd door de High Impact Crime coördinator van de politie. U bent duidelijk herkenbaar door de gratis preventieve stickerset.

alarmeren

Politiemedewerkers kunnen op basis van de beelden de situatie inschatten en direct uitrukken. Dit vergroot de heterdaad kracht van de politie. Door de hoogwaardige kwaliteit van de beelden zijn deze beschikbaar als bewijslast voor de politie.

Liveview politie