Aanbesteding inschrijver

U bent een leverancier die goede beveiligingsdiensten en/of producten in de markt zet. U heeft alle vertrouwen erin dat u in de toekomst zult doorgroeien. Een onderdeel om een gezonde groei te kunnen realiseren is het inschrijven bij aanbestedingen van grote organisaties die op zoek zijn naar een beveiligingspartner. Dit biedt namelijk mogelijkheden om binnen een kort tijdsbestek uw omzet aanzienlijk verhogen. Alleen lukt het maar niet om die belangrijke opdracht door middel van de aanbesteding binnen te halen.

Vergroot uw kansen om de opdracht te winnen

Benefit Security Experts heeft vele aanbestedingstrajecten met succes afgerond, maar ook ervaring in de implementatie van de operationele uitvoering door professioneel projectmanagement. Graag helpen we u met advisering en begeleiding vanaf de intentie tot deelname tot en met de ontwikkeling van een professionele offerte en overige aspecten, zodat uw kansen om de opdracht gegund te krijgen aanzienlijk worden vergroot.

juichen

Tijdens de voorbereiding of na de eventuele gunning van de opdracht kan Benefit Security Experts adviseren en begeleiden met betrekking tot de kwaliteitsaspecten en de implementatie van de totale opdracht.

Bij een samenwerking met Benefit Security Experts ben u verzekerd van enthousiaste experts die vakkundig voor u aan de slag gaan. Door onze kennis en ervaring van aanbestedingen en de beveiligingsbranche kunt u er op rekenen dat door onze efficiënte inzet uw investeringen tot een minimum worden beperkt.

Is deelname in een aanbesteding beveiliging verantwoord?

U kunt zich als inschrijver aanbesteding beveiliging afvragen of het raadzaam is om deel te nemen. Een grote opdracht binnen halen kan zeer interessant zijn, maar wil men de opdracht aannemen als de continuïteit van uw organisatie hierdoor in gevaar komt? Men kan zich tijdens de aanbesteding onder anderen de volgende zaken afvragen:

  • Kunnen en mogen we voldoen aan de aansprakelijkheid;
  • Kunnen we onze organisatie en operationele uitvoering verbeteren zodat we de kansen vergroten?
  • Begrijpen we eisen met betrekking tot de juridische aspecten wel goed?
  • Als we akkoord gaan met de eisen en boete clausules, verdienen we er dan nog wat aan of leggen we geld bij?
  • Begrijpen we alle vragen en als we vragen willen stellen en hoe kunnen we dit ten aanzien van de Nota van Inlichtingen het beste omschrijven?
  • Als we de opdracht krijgen gegund kunnen we dan in de praktijk aan de eisen voldoen?

Benefit Security Experts helpt u graag met al uw aanbestedingsvraagstukken!

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240