Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging met clearance voor de overheid

Foto persoonsbeveiliging

Door een veelvoud van ontwikkelingen en gebeurtenissen, is persoonlijke beveiliging voor velen een serieuze overweging geworden. Benefit Security Experts levert daarom maatwerk oplossingen door  middel van professionele persoonsbeveiliging. Dit doen we met een strenge selectie van onze servicepartners die zorg dragen voor de operationele uitvoering.

Benefit Security Experts is zich ervan bewust dat de het borgen van de persoonlijke veiligheid van levensbelang is. Wij werken daarom uitsluitend met  professional servicepartners op dit vakgebied, die clearance hebben om voor de overheid te werken (Eén van de drie in Nederland).

De persoonsbeveiligers zijn, zonder uitzondering, ervaren en getrainde experts op het gebied van close protection en preventieve observaties. Daarbij richten wij ons vooral op de advisering en bescherming van personen en organisaties met een mogelijk verhoogd risico. Bijvoorbeeld door de maatschappelijke/politieke functie, de financiële positie of recente publiciteit.

Rijvaardigheid

De persoonsbeveiligers zijn opgeleid in speciale rijvaardigheid op het gebied van volg- en ontsnappingstechnieken, ram- en wegduwtechnieken, slip- en antisliptechnieken en voertuigbeheersing.

Technologie en middelen

Benefit Security Experts kan de persoonsbeveiliger ondersteunen met de nieuwste technologie zoals een ruim assortiment van beveiligde transport- en moderne hulpmiddelen. We maken gebruik van de meest geavanceerde technieken (Camera en detectie) en materialen.

Inzet in buitenland

Door de jarenlange ervaring in bijzondere defensie eenheden en de vele uitzendingen naar risico gebieden, zijn de experts zeer bekend met de internationale gebruiken en bijzonderheden. Hierdoor heeft men een ruim internationaal netwerk van bronnen en steunpunten opgebouwd, wat leidt tot een frequente inzet buiten Nederland.

Discretie

Discretie en integriteit zijn waarden welke onze organisatie en medewerker hoog in het vaandel hebben staan.