Wat is security management?

Security management kan diverse werkzaamheden omvatten. Zo kunt u denken aan risico analyse bij een groot evenement, waarbij een beveiligingsmanager integer en onafhankelijk advies geeft. In wezen komt security management neer op het managen van uw beveiliging, in welke mate of vorm dit dan ook noodzakelijk is. Het inventariseren van veiligheidsrisico’s en het implementeren van de nodige tegenmaatregelen staan dus centraal.

Door de vele mogelijkheden (beveiliging is immers in iedere situatie anders) is het cruciaal dat u met een ervaren, kundige expert in zee gaat. En daarop kunt u absoluut rekenen bij Benefit Security Experts. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij met iedere situatie raad en spelen wij volledig in op wat u nodig heeft. Of het nu gaat om het überhaupt ontwikkelen van een initieel beveiligingsplan of het analyseren en eventueel verbeteren van uw bestaande beleid. Wij doen het allemaal voor u. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Security management geeft grip op risico’s

Organisatoren van evenementen worden vaak door de overheid benadert met de vraag of de organisatie de continuïteit van kan waarborgen door een pakket van beveiliging en veiligheidsmaatregelen.

Security management is een proces om grip te krijgen op veiligheidsrisico’s en om weloverwogen verzachtende maatregelen te nemen. Het is een geïntegreerde, risico georiënteerde benadering met een gestructureerde, systematische kijk op de beveiliging van een evenement.

Tijdelijke inzet Security Manager

Veel organisaties hebben niet de financiële middelen om een full time Security Manager aan te stellen. Benefit Security Experts kan deze organisaties helpen om de beveiliging op orde te krijgen en het geadviseerde Security Management Pakket te implementeren en de continuïteit te borgen.

Kwaliteit

Bij Benefit Security Experts wordt u geadviseerd door Register Security Experts (RSE). Dit
betekent dat u met mensen aan tafel zit, die verstand van zaken hebben. Zij zijn door SERN (Security Expert Register Nederland) erkend als beveiligingsexperts.

We hebben tevens Security Managers /Register Security Experts ter beschikking welke een brede ervaring hebben met aanvullende en/of ondersteunende management werkzaamheden in Nederland. We helpen u graag onder anderen met aanbestedingen, inrichting beveiligingsorganisatie, opstellen jaarbudget en ontwikkeling van werkinstructies. Graag helpen we u met de gerichte inzet van onze ervaren en gemotiveerde Security Managers.