Security Management

Wat kan Security Management voor u betekenen?

Wilt u weten hoe het staat met uw organisatie op het gebied van beveiliging en veiligheid?  Dan is een maatwerk security audit of security scan uitgevoerd door onze erkende security experts, met jarenlange ervaring op het gebied van security management, de beste oplossing.

Benefit security Experts onderscheid zich niet alleen door een gedegen advies, maar kan u ook ondersteunen met het vraagstuk of de beveiliging nog van deze tijd is. Door de beveiliging slimmer en innovatiever in te zetten, kan een organisatie immers jaarlijks veel geld besparen.

Security management kan diverse werkzaamheden omvatten. Zo kunt u denken aan een security audit oftewel security scan, waarbij een beveiligingsmanager integer en onafhankelijk advies geeft. Of aan evenementenbeveiliging, of wellicht zelfs ondersteuning bij verandermanagement in uw beveiliging. In wezen komt security management neer op het managen van uw beveiliging, in welke mate of vorm dit dan ook noodzakelijk is. Het inventariseren van veiligheidsrisico’s en het implementeren van de nodige tegenmaatregelen staan dus centraal.

Door de vele mogelijkheden (beveiliging is immers in iedere situatie anders) is het cruciaal dat u met een ervaren, kundige expert in zee gaat. En daarop kunt u absoluut rekenen bij Benefit Security Experts. Dankzij meer dan 35 jaar ervaring weten wij met iedere situatie raad en spelen wij volledig in op wat u nodig heeft. Of het nu gaat om het überhaupt ontwikkelen van een initieel beveiligingsplan of het analyseren en eventueel verbeteren van uw bestaande beleid. Wij doen het allemaal voor u. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Kwaliteit

Bij Benefit Security Experts wordt u geadviseerd door Register Security Experts (RSE). Dit betekent dat u met mensen aan tafel zit, die verstand van zaken hebben. Zij zijn door SERN (Security Expert Register Nederland) erkend als beveiligingsexperts.

We hebben tevens Security Managers /Register Security Experts ter beschikking die een brede ervaring hebben met de overheid en aanvullende en/of ondersteunende management werkzaamheden in Nederland.

Security management geeft grip op risico’s

Ondernemingen worden vaak door de overheid benadert met de vraag of de organisatie de continuïteit van kan waarborgen door een pakket van beveiliging en veiligheidsmaatregelen. Uitval van kritische processen binnen de vitale sectoren kan immers verregaande gevolgen hebben voor de continuïteit, financiën of imago, maar ook voor de maatschappij als geheel. Daarom eist de samenleving dat vitale sectoren voorbereid zijn op bedreigingen. Maar ook de MKB wordt zich bewuster van de risico’s. Niet voor niets heeft Security management nog nooit zo hoog op de agenda van organisaties gestaan als nu.

Security management is een proces om grip te krijgen op veiligheidsrisico’s en om weloverwogen verzachtende maatregelen te nemen. Het is een geïntegreerde, risicogeoriënteerde benadering met een gestructureerde, systematische kijk op de beveiliging van een organisatie. Met een goede security manager is de organisatie permanent voorbereid op moedwillige aantasting van de waardevolle bedrijfsprocessen zonder de waarde van vitale infrastructuren te verliezen.

Kostenbesparend meedenken

De Security Manager van Benefit Security Experts is door de brede kennis ook zeer goed in staan om kostenbesparend met uw organisatie mee te denken. We hebben voorbeelden waar kostenbesparingen tot 40% zijn gerealiseerd door slimme combinaties van diensten en technologie.

Tijdelijke inzet Security Manager

Veel organisaties hebben niet de financiële middelen om een full time Security Manager aan te stellen. Benefit Security Experts kan deze organisaties helpen om de beveiliging op orde te krijgen en het geadviseerde Security Management Pakket te implementeren en de kwaliteit en continuïteit van de organisatie en haar processen te borgen. U betaald de Security Manager dus alleen als u deze nodig hebt.

We helpen u graag onder anderen met aanbestedingen, inrichting beveiligingsorganisatie, opstellen jaarbudget en ontwikkeling van werkinstructies. Graag helpen we u met de gerichte inzet van onze ervaren en gemotiveerde Security Managers.

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240