Beveiliging bedrijventerreinen

Collectieve beveiliging in het belang van de ondernemers

Zoekt u een vakkundige partner die uw stichting of parkmanagement kan ondersteunen in uw bestaand of nieuw collectief beveiliging project. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u kunt vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige diensten en/of technologie?

Dan helpen we u graag met onze onafhankelijke Security Experts. Wij beschikken over praktijkervaring in de beveiliging van meer dan 30 collectieve beveiligingsprojecten in Nederland. We kunnen refereren aan oplossingen voor bedrijvenparken waar een daling van gemiddeld 65 incidenten naar 3 incidenten per jaar is gerealiseerd. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij als geen ander belangen van ondernemers, stichting en parkmanagement behartigen binnen de door u gestelde en/of wettelijke kaders.

De beste beveiligingsoplossing met de nieuwste technologie

Benefit Security Experts heeft unieke beveiligingsoplossingen ontwikkeld waardoor we zorg kunnen dragen voor synergie tussen het openbare gebied (toegangswegen en wegen op het bedrijventerrein) en het particuliere gebied (eigen terrein en gebouwen ondernemers).

Door onze integrale aanpak, kunnen we niet alleen adviseren op het gebied van beveiligingsdiensten- en beveiligingssystemen, maar zorgen we ook voor de samenstelling en het in de praktijk brengen van alle noodzakelijke componenten. Ieder bedrijventerrein en onderneming is immers uniek en daardoor maatwerk!

Betaalbaar maatwerk advies en begeleiding van A tot Z

Tijdens marktonderzoek naar de behoefte van collectieve projecten kwam naar voren dat de ondernemers behoefte hebben aan collectieve inkoop van beveiligingsdiensten- en technologie op hun privéterrein met financieel voordeel. Onze experts kunnen u hierin ondersteunen met advies, maar we kunnen u ook volledig ontzorgen.

Benefit Security Experts kan u helpen in de samenstelling van voordeel maatwerk beveiligingspakketten voor ondernemers. Enkele voorbeelden zijn:

 • Advisering op basis van risk management;
 • Kwalitatief hoogwaardige alarm en/of camerasystemen;
 • Aansluiting BORG gecertificeerde particuliere alarmcentrale;
 • Professioneel cameratoezicht;
 • Alarmopvolging en maatwerk beveiligingsdiensten;
 • Overige maatwerk oplossingen op basis van behoefte van de onderneming.

Graag helpen we u met kwalitatief hoogwaardige systemen op basis van een in eigen beheer ontwikkeld Programma van Eisen. Indien gewenst worden de systemen geconfigureerd voor koppeling aan het nieuwe of bestaande camerasysteem van het openbare gebied.

Van aanbesteding tot continuïteit en zekerheid (A tot Z)

Onze innovatieve en duurzame oplossingen kunnen toegepast worden op basis van een beschikbaar budget voor een bestaand collectief project of op basis van een nader vast te stellen budget voor nieuwe of bestaande bedrijventerreinen. Benefit Security Experts geeft transparantie in de operationele en financiële processen.

Onder anderen kunnen we u proactief helpen met:

  • Onderzoek naar behoefte collectief project;
  • Adviseren van de beveiligingsoplossing(en);
  • Samenstelling en beheer van het budget met eenmalige- en jaarlijks terugkomende investeringen;
  • Exploitatie van de beveiligingsoplossing(en);
  • Aanbesteding beveiligingsdiensten- en beveiligingssystemen;
  • De ‘turn key’ oplevering van de beveiligingsoplossing(en);
  • Borging continuïteit en kwaliteit van het collectieve project door de mogelijke inzet als contactfunctionaris welke uw belangen zal behartigen voor:
   • Publiek- Private samenwerking met de overheid;
   • Het behalen en in stand houden KVOB certificeringen;
   • Collectief voordeel door mogelijke kortingen op de verzekeringsjaarpremie voor de ondernemers;
   • Periodiek overleg met stichting, parkmanagement, overheid en de leveranciers;
   • De kwaliteit borgen door het afstemmen van Service Level Agreements inclusief Key Performance Indicatoren met de leveranciers.

keurmerk

Beveiliging moet mee groeien met criminele trends en ontwikkelingen

Het is duidelijk dat we niet geloven in traditionele beveiliging, want onze maatschappij veranderd en ook de criminaliteit. De oplossing is geen bepaalde dienst of product, maar een professionele maatwerk beveiligingsoplossing door slimme en betaalbare preventieve en repressieve maatregelen. Maatregelen gericht tegen criminele activiteiten zodat iedereen met een veilig gevoel kan ondernemen.

Voordeel door korting op uw verzekeringsjaarpremie

Als de criminaliteit effectief wordt aangepakt dalen de risico’s . Benefit Security Experts heeft een landelijke overeenkomst met verzekeraars waarin mogelijke kortingen op de verzekeringsjaarpremie voor de bedrijven is afgestemd. De ondernemers hebben hierdoor voordelen omdat hierdoor de beveiligingskosten sterk gereduceerd worden.

Professionele publiek- private samenwerking

De beveiligingsoplossingen voor het private gebied (eigen terrein en gebouwen ondernemers) van Benefit Security Experts zijn goedgekeurd door de High Impact Crime Coördinator van politie Nederland en overtreffen ruim de gestelde voorwaarden.

Onze innovatieve en duurzame oplossingen kunnen toegepast worden op basis van een beschikbaar budget zowel voor bestaande collectieve project en of op basis van een nader vast te stellen budget voor bestaande of nieuwe bedrijvenparken.

Persoonlijk contact

Een langdurige prettige samenwerking realiseren we door een integer persoonlijk contact met korte communicatielijnen en ons motto is ‘afspraak is afspraak’.

De inzet van onze Security experts resulteert in besparingen

Door de stormachtige ontwikkelingen in de beveiligingsbranche en het feit dat de beveiliging steeds complexer wordt, zijn fouten snel gemaakt. Dit kan een hoop geld kosten. Daarbij komt dat het ingaan van een professioneel beveiligingstraject veel tijd en veel energie kost. U gaat over toppen en door dalen. Er zijn momenten dat u het niet meer ziet zitten. Dan is het prettig om een buffer te hebben. Iemand die u uit de wind zet en de regie voert en daarbij voor de bestuursleden en de parkmanager geld kan besparen!

Wij zorgen voor de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Meer informatie over onze diensten en technologie oplossingen?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240