Aanbesteding beveiliging

Ondersteuning aanbesteding in uw belang

U gaat aanbesteden en heeft een beslissing gemaakt van welke aanbestedingsvorm u gebruik gaat maken. Uiteraard wilt u de best mogelijke kwaliteit van diensten aangevuld met technologie tegen acceptabele investeringen inkopen. Dit met als doel dat de belangen van uw organisatie en de daarbij behorende processen zo goed mogelijk wordt geborgd.

Maar het definiëren van de gewenste kwaliteit in uw specifieke branche is niet makkelijk. Wat zijn bijvoorbeeld de kritische eisen waaraan de nieuwe dienstverlener moet voldoen?

  • Zijn er mogelijkheden om kosten te besparen door de beveiliging innovatiever in te richten?
  • Voldoet deze aan de justitiële eisen?
  • Heeft deze zijn processen geborgd?
  • Wat is de performance bij incidenten of calamiteiten landelijk of regionaal?
  • Is deze voldoende verzekerd voor aansprakelijkheid, sleutelverlies etc.?
  • Zijn onze voorwaarden wel geschikt voor beveiligingsdiensten- en producten?
  • Hoe kan de dienstverlener zich onderscheiden in de markt op het gebied van dienstverlening, technologie of producten?

Van selectie tot nazorg

Het selecteren van de beste partij in een aanbesteding beveiliging procedure zal veel tijd en energie in beslag nemen. Ook ruime expertise van de beveiligingsbranche die voortdurend in ontwikkeling is belangrijk. Omdat u immers niet opgezadeld wilt worden met verouderde beveiligingsmaatregelen. Maar na de gunning van de opdracht ook nog ervoor zorgen dat de geselecteerde dienstverlener ook zijn best voor u blijft doen is nog veel lastiger.

Benefit Security Experts kan u op basis van onze uitgebreide praktijkervaring op het gebied van aanbestedingen adviseren en begeleiden om de kwaliteit van de beveiliging tegen de juiste prijsstelling structureel te vergroten. Daarbij gaat het niet alleen om de inhoudelijke eisen bij de uitvoering van de beveiligingsdiensten, maar ook bij het definiëren van een servicerelatie die op continue verbetering is gericht.

Wij ondersteunen de inkopers en het management van de organisatie in het hele traject van de aanbesteding beveiliging. Dit doen wij door kritisch naar de organisatie te kijken en met u de kritische eisen voor de beveiliging vast te stellen. Daarbij dragen we zorg dat de organisatie van de beveiliging zodanig wordt gevormd, dat na de aanbesteding de relatie met de dienstverlener zodanig is gevormd dat de dienstverlener scherp blijft op basis van performance en kostenbeheersing. U kunt hierbij onder ander denken aan een professioneel Programma van Eisen inclusief Service Level Agreement aangevuld met Key Performance Indicatoren.

Indien gewenst kan Benefit Security Experts periodiek controles uitvoeren op nakoming van de contractuele afspraken met betrekking tot de performance en kostenbeheersing voor uw organisatie. Ook ondersteunen we u graag in een goed voorbereid management overleg met uw dienstverlener.

Samenwerken tegen aantrekkelijke voorwaarden

Bij een samenwerking met Benefit Security Experts ben u verzekerd dat u uw investeringen in ons ruimschoots terug zult verdienen door middel van uitstekende prijs/ kwaliteit verhoudingen op basis van de best mogelijke performance!

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240