Trouw- en rouwbeveiliging

Trouw- en Rouwbeveiliging Benefit Security Experts
Het is erg triest, maar criminelen maken steeds vaker misbruik van het geluk of verdriet van de medemens. Hoewel de ene gebeurtenis het uiterste is van de andere gebeurtenis, hebben beide dezelfde risico’s. Criminelen zoeken via social media of advertenties hun doelwit uit.

Schades door inbraak en diefstal uit huizen en auto’s van mensen die naar een huwelijksfeest zijn of naar een rouwbijeenkomst geven een domper op de vreugde of vergroten het heersende leed.

Wij begrijpen als geen ander tot wat voor gevoelige en delicate situatie dergelijk crimineel gedrag kan leiden, omdat het een aanslag is op een plezierige of verdrietige gebeurtenis. Buiten de materiele schade heeft een inbraak zware impact op de veiligheidsbeleving van slachtoffers of nabestaanden.

Benefit Security Experts kan in overleg met de familie of andere verantwoordelijke op gepaste en gedistingeerde wijze ervaren en gescreende beveiligers inzetten. Onze beveiligers onderscheiden door begrip, integriteit en vakkundigheid.

Of het nu een woonhuis, parkeerplaats met auto’s of overige locaties betreft, onze beveiliger zal uw kostbare bezittingen beschermen.