Beveiliging bedrijven / industrie

Minimaliseren van bedrijfsrisico’s door beveiliging bedrijven / industrie

Het behalen van maximaal rendement door bedrijven is mogelijk als alle productie- en leverprocessen optimaal zijn geborgd. Een belangrijk onderdeel van de processen is een gedegen beveiligingsbeleid wat de basis is van een professionele beveiliging. Het beleid werkt op zijn best als leveranciers en onderaannemers betrouwbaar en betrokken zijn, hoge kwaliteit leveren en zich flexibel opstellen.

Benefit Security Experts kan adviseren en begeleiden naar een kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossing. Een samenwerking met ons levert maximaal rendement met betrekking tot de oplossing en kostenbeheersing. We werken uitsluitend samen met gerenommeerde en betrouwbare partners in diensten en technologie.

Op basis van meer dan 35 jaar praktijkervaring en samenwerking kunnen we beschikken over een groot netwerk van kwalitatief hoogwaardige leveranciers van diensten en technologie. De selectie van leveranciers heeft plaatsgevonden door middel van een steng Programma van Eisen inclusief een Service Level Agreement (SLA) en Key Performance Indicatoren (KPI) per regio. In principe hebben we al een volledige aanbestedingstraject voor onze klanten ingevuld. Uw voordeel bij een samenwerking met Benefit Security Experts is dat u kunt rekenen op de beste performance binnen de gemeente/regio waar u gevestigd bent of op provinciaal en landelijk niveau.

Maatwerk advies in het belang van onze klanten

Voor maatwerk oplossingen met betrekking tot personele beveiliging, mobiele surveillancediensten, meldkamerdiensten en/of beveiligingssystemen kan Benefit Security Experts u een gedegen onafhankelijk advies verstrekken tot en met de implementatie van de geboden oplossing.

Totale beveiligingsoplossingen

Voor organisaties welke op zoek zijn naar een totaal oplossing voor hun veiligheidsvraagstuk is Benefit Security Experts uw proactieve partner! We kunnen op basis van uw behoefte slimme en innovatieve toepassingen van diensten en technologie ontwikkelen tot een ‘state of the art’ Security Management Pakket. We kunnen uw zorgen met betrekking tot de veiligheid van uw organisatie wegnemen door niet alleen maar te adviseren, maar ook het gehele traject van aanbesteding tot ‘turn key’ oplevering implementeren. Onze Securitymanager gaat met het beschikbare budget om alsof het om zijn eigen onderneming gaat. Kortom, maximale performance tegen aantrekkelijke investeringen.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen

Heeft u een bestaande conventionele beveiliging en wilt u graag een gedegen advies omtrent de mogelijkheden om de performance te verbeteren en/of kosten te reduceren? Dan kunnen we op basis van onze werkwijze bij totale beveiligingsoplossingen van dienst zijn. Het verschil is dat ons uitgangspunt de bestaande situatie van uw beveiligingsmaatregelen zal zijn.

Werkzaamheden

In goed overleg stellen we de aandachtspunten op, specifiek voor uw bedrijf! Op basis van risico’s, dreigingen, interne bedrijfscriminaliteit en andere zaken leggen wij met u de basis voor uw securitybeleid en uw beveiligingsorganisatie. Afhankelijk van uw behoefte en wensen kan onze Securitymanager taken uit handen nemen variërend van ontwikkeling van maatwerk instructies, training en opleiding, tot controle en audits, maar denk ook aan zaken als:

  • Advies over informatiebeveiliging;
  • Adviseren en implementeren van toegangscontrole, controle afvoer van goederen, incidentenregistratie, sleutelbeheer, visitatie en tassencontrole, alcohol- en drugsbeleid en cameraplannen;
  • Screening en pre- employmentonderzoek van nieuw personeel;
  • Meten van effectiviteit van uw beveiligingsafdeling of uw externe beveiligingsbedrijf;
  • Externe contacten met branchegenoten, hulpdiensten, overheden en anderen;
  • Opzetten van algemene en specifieke beveiligingsprocedures;
  • Advies over persoonlijke beveiliging van bijvoorbeeld directie;
  • Opzetten of aansturen van een beveiligingsafdeling;
  • Adviseren en begeleiden bij aanbesteding van de beveiliging;
  • Beheer beveiliging budget op basis van performance en kostenbeheersing.

Meer informatie over onze diensten en technologie oplossingen?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240