Overvalalarm

Overvalalarm

De laatste jaren komen overvallen met grof geweld steeds vaker in het nieuws. Vroeger waren het voornamelijk banken, tankstations en juweliers die overvallen werden. Criminelen verleggen nu het terrein naar ieder bedrijf of particulier waar geld, juwelen of waardevolle goederen te halen zijn. Denk hierbij aan horeca, detailhandel en welgestelde particulieren.

Een overvalalarm-persoonsalarm, eventueel aangevuld cameratoezicht en verbinding naar een toezichtruimte heeft een enorme preventieve en repressieve werking. De meeste criminelen zoeken net als water de weg van de minste weerstand en zullen objecten vaak mijden als deze zien dat er cameratoezicht wordt toegepast. Dit wordt duidelijk aangegeven door middel van preventieve stickers (zie voorbeeld bij cameratoezicht).

Bij een overval is het belangrijk dat direct adequaat wordt gereageerd door de hulpverlenende instanties en dat men kan beschikken over een uiterst betrouwbaar overvalalarm. Benefit Security Experts helpt u graag met een professioneel vast of draadloze overvalalarm dat aangevuld kan worden met cameratoezicht door middel van een bestaand of nieuw camerasysteem.

Professioneel cameratoezicht in samenwerking met politie

Indien onze opdrachtgever dit wenst zorgen we door onze combinatie van alarmsysteem en cameratoezicht voor een directe ‘live’ verbinding met de politie meldkamer. De politiemeldkamer ontvangt direct de beelden vanuit onze toezichtruimte, bijvoorbeeld als er ingebroken wordt. De klant ontvangt de preventieve politie stickerset die een enorm preventieve waarde heeft.

De oplossingen die Benefit Security Experts levert zijn goedgekeurd door de High Impact Crime Coördinator van de politie Nederland.

Indien u dit wenst kunnen bij calamiteiten de ‘live’ beelden doorgeschakeld worden naar de politiemeldkamer door middel van detectie, mondelinge melding of door middel van een overvalalarm.

Alarmopvolging door mobiele surveillance

Alarmopvolging naar aanleiding van een persoonsalarm door een mobiele surveillancedienst is ook een mogelijkheid die Benefit Security Experts kan bieden. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Click dan op onderstaande button.

Meer informatie over de overvalalarm-persoonsalarm?

Neem contact met ons op via onderstaande link, of bel 0475 – 85 2240