Slide 9
Slide 8
slide 7
slide 6
slide 5
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Slide 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

“Een klein detail kan bepalend zijn voor de eindoplossing. Daarom luisteren we aandachtig en ontzorgen u met de beste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen, voor nu en in de toekomst.”

TSA Oplossing
Meer dan 30 jaar ervaring in midden- en topsegment
Maatwerk beveiligingsoplossing door erkende security expert
Certificering mogelijk en erkend door verzekeraars
Beveiliging tegen inbraak, overval, brand en toegangsregistratie in één systeem
Hoogwaardige technologie met modern design
Overal ter wereld toegang tot uw systeem door de app

Welkom bij Benefit Security Experts BV. Eén partner voor alle oplossingen.

Welkom op onze website en hartelijk dank voor uw interesse in onze organisatie.

Een veilig gevoel begint met vertrouwen en voor mij, Bert Nottelman, zijn al meer dan 35 jaar, integriteit, veiligheid en kwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Gestart bij Defensie en daarna in de particuliere beveiliging doorgegroeid naar het managementteam van een wereldmarktspeler in beveiliging. Operationeel verantwoordelijk geweest voor High Risk evenementen zoals onder andere de TEFAF (The European Fine Art Fair), de OVSE top (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) te Maastricht en jarenlang verantwoordelijk geweest voor de publiek- private samenwerking tussen de particuliere beveiliging en overheid (politie, brandweer, ambulancediensten).

Door middel van het klikken op onderstaande links vertellen we graag meer over over ons (missie en visie), organisatie en onze referenties.

 

 

Totale ontzorging in beveiliging en veiligheid

Waar staat Benefit Security Experts BV voor?

Benefit Security Experts BV is een toonaangevende dienstverlener in totaaloplossingen. Het belang (Benefit) van onze opdrachtgevers staat altijd centraal.

Onze ambitie is om de wereld veiliger te maken. Wij zetten ons dagelijks in voor een veilige en leefbare samenleving waar mensen met een veilig gevoel kunnen leven, ondernemen en genieten.

Benefit Security Experts werkt met passie voor ambitieuze organisaties en particulieren. Wij bouwen aan een doorlopende relatie bij onze opdrachtgevers. Een relatie die gefundeerd is op een intensieve gelijkwaardige samenwerking en het streven naar de beste beveiliging en veiligheidsoplossing.

De beste beveiligingsoplossing met de nieuwste technologie

De kracht van Benefit Security Experts BV is dat we meer dan 35 jaar ervaring combineren met slimme innovaties die de kosten van beveiliging –en veiligheidsoplossingen kunnen reduceren. We hebben opdrachtgevers geholpen met kostenreducties van meer dan 40% op de bestaande beveiligingsmaatregelen.

Vele tevreden opdrachtgevers in het midden- en hoger segment maken al jaren een bewuste keuze voor ons als ‘one stop’ partner omdat wij hun volledig kunnen ontzorgen. Benefit Security Experts is regelmatig in het nieuws met gastsprekers, product- en proces innovaties en speciale projecten.

Symbolisering van ons logo

In ons logo symboliseren we onze kernwaarden met de opwaartse pijl van de rode (gevaar) naar de groene bol (veiligheid). De pijl staat voor het positief resultaat tijdens  overgang van traditionele (verouderde) naar hedendaagse intelligente maatwerk beveiligingsoplossingen.

Wij helpen u niet alleen met de oplossingen, maar ook onder andere met de borging van de kwaliteit en continuïteit van alle maatregelen. Dit doen we op basis van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte maatregelen en investeringen.

Uw mogelijkheden zijn eindeloos

Uw mogelijkheden zijn eindeloos omdat we iedere uitdaging aangaan. Daarbij handelen wij op de eerste plaats in uw belang (Benefit) en kijken naar wat u echt nodig hebt.

Wij helpen particulieren met reguliere maatwerkoplossingen, maar ook toonaangevende organisaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Ons doel: met een minimale investering een maximaal effect bereiken. U profiteert bovendien van het inkoopvoordeel omdat wij als corporatie met leveranciers samen werken. Onze passie is uw veiligheid en onze kracht is dat we onze opdrachtgevers helpen met de juiste veiligheidsbalans.

Vertrouwen in professionaliteit

Veiligheid geef je niet zomaar uit handen. Wij zijn ons ervan bewust dat mensen die de borging van hun veiligheid uit handen willen geven moeten kunnen vertrouwen op een organisatie die zaken professioneel aanpakt en persoonlijk en discreet in uw belang (Benefit) zal handelen.

Altijd de beste service

Benefit Security Experts onderscheid zich nadrukkelijk in de branche. Wij garanderen dat uw zaken goed worden geregeld doordat we werken met ervaren erkende Register Security Experts (RSE), die werken volgens DHM Security Management (De Haagse Methodiek). DHM is toonaangevend in beveiligend Nederland. Wij helpen met maatwerk oplossingen en de borging van kwaliteit en continuïteit van de oplossing. Hoe realiseren we dit in de praktijk?

 Meer dan 30 jaar ervaring in beveiliging en samenwerking met industrie, particulieren, retail, recreatie, gezondheidszorg, organisators van evenementen & overheidsinstanties (defensie, justitie, gemeenten, waterschappen et cetera).

 Totale ontzorging door uw betrokken ‘one stop’ partner voor alle zaken die betrekking hebben op beveiliging en veiligheid.

 Inzet van Register Security Experts die werken volgens De Haagse Methodiek (DHM) en erkend zijn door SERN (Security Expert Register Nederland) garandeert vakkundig Security Management.

 Platte organisatie met een prettig persoonlijk contact door middel van één vast aanspreekpunt voor uw totale beveiliging en veiligheidsmaatregelen.

 Maatwerk bij iedere opdracht omdat iedere onderneming, particulier en instelling uniek is en hun activiteiten andere risico’s met zich meebrengt.

 Wij houden niet vast aan (dure) traditionele beveiliging maar werken samen met u aan slimme combinaties van diensten en technologie waardoor u bespaart op uw beveiligingskosten.

Gespecialiseerde beveiligers, veiligheidswachten, veiligheidsfunctionarissen MVK-HVK voor iedere branche die voldoen aan alle justitiële en VCA (VOL) eisen.

 Borging kwaliteit en continuïteit diensten en technologie door 24/7 service, renovatie en onderhoudsdienst systemen en processen door inzet servicepartners die werken conform VEB/BORG, VRKI.

 Bij levering en installatie beveiligingssystemen en aanvullende diensten garanderen onze 10 zekerheden duurzame oplossingen met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Door ons kwaliteitssysteem en strenge selectie van onze Service Partners borgen we 24/7 de kwaliteit en continuïteit van de Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische beveiligingsmaatregelen en processen. Indien gewenst kan onze Service Partner zorg dragen voor (BORG-VEB) certificering door een door verzekeraars erkend opleveringsbewijs met klasse- indeling of VRKI- certificaat. Wij leveren op basis van het pakket standaard beveiliging stickers en borden bij onze systemen.

Button over ons

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Benefit Security Experts Company Video

News