Risk Control Unit de oplossing voor het tekort aan beveiligers

Tijdens een brancheonderzoek onder 3700 beveiligingsprofessionals bleek dat de helft met een tekort aan medewerkers kampt.  Automatisering en het stroomlijnen van de beveiligingsprocessen wordt in 2023 een steeds grotere behoefte.

Benefit Security Experts heeft in een vroeg stadium deze trend gesignaleerd en de Risk Control Unit ontwikkeld. De Risk Control Unit zal als basis dienen voor het stroomlijnen van taken, het structureren en automatiseren van processen en het verbeteren van de efficiëntie van de beveiligingsafdeling. De overzichtelijke vereniging van alarmsysteem, videobewaking, toegangsbeheer en versnelde communicatie bij calamiteiten en incidenten kan het werk van een operator vergemakkelijken en de beveiligingskosten kunnen significant dalen.

De Risk Control Unit is een universeel programma dat binnen vrijwel iedere organisatie door onze Register Security Experts geïntegreerd kan worden. Tijdens de implementatie kunnen zwakke punten in de beveiliging naar voren komen en worden operationele en financiële verbetermaatregelen geadviseerd.

Benefit Security Experts kan de opdrachtgever ook helpen met een beknopte Security Scan of uitgebreide Security Audit. De security scan of audit is een betrouwbare tool om te meten of de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie afdoende zijn om criminele activiteiten te weren en de continuïteit te waarborgen. Security audits kunnen worden toegepast worden in meerdere vormen.

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden? Bel ons dan op 0475 – 85 2240, of mail ons info@benefitsecurity.nl