Risico: tienduizenden bedrijven/particulieren niet beveiligd

KPN en overige dienstverleners hebben geruime tijd geleden al aangekondigd per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN diensten. Voor de beveiligingsbranche heeft dit nogal wat consequenties.

De afgelopen maanden moesten tienduizenden alarmaansluitingen die nu nog via ISDN1 of ISDN2 naar de verschillende particuliere alarmcentrales (PAC’s) doormelden, worden overgezet naar doormelding over IP. Als dat op 1 september nog niet gebeurd is, dan zijn tienduizenden klanten en hun locaties van het ene op het andere moment onbeveiligd. Maar ook het beheer van duizenden liften kan hierdoor in de problemen komen, met alle gevolgen van dien. Bron: Security Management.

Verzekeraars die samenwerken met Benefit Security Experts geven aan dat buiten het grote risico van inbraak zonder opvolging een besluit tot het niet uitkeren van een vergoeding kan plaatsvinden bij een niet functionerend alarmsysteem.

Indien u nog geen klant bent van ons, is dit helemaal geen probleem. Wij helpen u graag met onze kosteloze overstap service. U kunt ons te allen tijde even bellen via 0475-852240 of stuur een bericht naar info@benefitsecurity.nl.