ISDN stopt per 1 september 2019, werkt uw alarmsysteem dan nog?

ISDN stopte per 1 september 2019, werkt uw alarmsysteem dan nog?

Bent u een gebruiker van een professioneel alarmsysteem, of overweegt u te investeren in een nieuw alarmsysteem? Dan is dit belangrijke informatie voor u.

Jaren geleden was het stoppen van ISDN gepland, maar nu is de definitieve beslissing genomen om met het ISDN-netwerk per 1 september 2019 te stoppen. ISDN wordt volledig vervangen door internetbellen, ook wel bekend als VoIP (Voice over IP). Met de alternatieven voor het ISDN-netwerk gaat u een nog betere kwaliteit ervaren. In de meeste gevallen zijn deze ook goedkoper dan ISDN.  Benefit Security Experts werkt nauw samen met service partners die onze opdrachtgevers helpen met VoIP telefonie.

Door het wegvallen van ISDN zal ook uw alarmsysteem moeten worden aangepast. Veel alarmdoormelders/kiezers en oudere beveiligingssystemen zijn nog analoog. Moderne digitale DSL- en IP-netwerken zijn al geruime tijd de standaard voor alarmdoormeldingen. Een Alarm IP-convertor die we kunnen installeren zorgt voor de veilige omzetting van analoog naar IP. Tevens kunnen we u helpen met een revisie van het bestaande systeem, waardoor u wordt geholpen met een systeem dat is voorzien van de allernieuwste IP technieken met vele voordelen voor de eindgebruiker. Denk hierbij onder andere aan bediening van het alarm door middel van een app en een standaard key pad voor een key processor.

Werkt u nog niet samen met ons?

Indien u nog geen klant bent van ons, is dit helemaal geen probleem. Wij helpen u graag met onze kosteloze overstap service. U kunt ons te allen tijde even bellen via 0475-852240 of stuur een bericht naar info@benefitsecurity.nl.