Maatregelen coronavirus bij Benefit Security Experts

Benefit Security Experts volgen nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (officieel COVID-19) en de communicatie van het RIVM en de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst.

Belangrijk dat mensen geen eigen beleid ontwikkelen of social media volgen, maar de aanwijzing opvolgen van het RIVM . We kunnen niet garanderen dat het coronavirus zich in onze werkomgeving niet zal verspreiden, maar we willen de kans dat dit kan gebeuren zo veel mogelijk beperken.

Benefit Security Experts adviseert de aanwijzingen van de overheid op te volgen en zal dit ook uitdragen naar haar servicepartners en maximaal kijken wat we kunnen doen voor het creëren van een veilige werkomgeving. Hiervoor zullen onze medewerkers en servicepartners zich ook moeten conformeren aan de richtlijnen om besmetting te voorkomen.

Als er zich een besmetting voordoet op één van onze klantlocaties of als één van onze medewerkers in quarantaine moet, dan is het protocol van de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst leidend.

Deze situatie heeft impact op iedereen in onze samenleving. We hopen op ieders begrip en medewerking om samen met elkaar deze moeilijke tijd te doorstaan.