Voordelen voor bedrijven, particulieren en instellingen in Limburg en Nederland

Welk beveiligingsbedrijf heeft als uitgangspunt het belang (Benefit) van de opdrachtgever? Op dat gebied zijn wij best wel uniek. Wij vinden het erg belangrijk dat we een goede relatie opbouwen met onze opdrachtgevers en staan voor eerlijke en professionele beveiligingsoplossingen waar de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen centraal staat.

Compleet, onafhankelijk en objectief in uw belang

Benefit Security Experts is uw onafhankelijke en deskundige partner voor al uw veiligheidsvraagstukken. Door onze onafhankelijke positie, een groot kennisnetwerk van beveiligingsprofessionals en kennis van de beveiligingsbranche zijn we uitstekend in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van innovatieve, duurzame en kostenbesparende maatwerk geïntegreerde -of totaaloplossingen.

Onze Security Experts kunnen u voorzien van een gedegen onafhankelijk advies en begeleiding dat kan leiden tot de ‘turn key’ oplevering van de beveiligingsoplossing. We kunnen u onder anderen helpen met uw totale technische beveiliging zoals camera, alarm en toegangscontrole systemen en aanvullende dienstverlening zoals advisering, projectmanagement, systeemonderhoud, alarmopvolging et cetera..

Service en kostenbesparingen in totaal of deeloplossingen

Totaal of deeloplossingen worden door ons volledig in de praktijk gebracht en uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat de functionaliteit van de maatregelen wordt geborgd door onze 24/7 service en onderhoudsdienst.

Tijdens een eerste bezoek komt regelmatig naar voren dat bedrijven en particulieren onnodig veel geld, kostbare tijd en energie steken in de complexiteit van de beveiliging/veiligheid. De oorzaak is meestal een beveiligingsoplossing die niet bij hun organisatie en kernactiviteiten past of verouderde traditionele (kostbare) beveiligingsmaatregelen.

Onze kracht is ontzorging van onze opdrachtgevers door de mogelijkheden van het volledige beheer van het beveiligingspakket, maar kunnen ook helpen door het realiseren van kostenbesparingen op eenmalige en jaarlijkse investeringen.

Een veilig gevoel

Wij zijn van mening dat een veilig gevoel voor iedereen bereikbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom hebben we onze organisatie efficiënt ingericht met minimale overheadkosten en dit levert direct voordeel op voor onze opdrachtgevers.

Met onze ervaring, enthousiasme en een frisse objectieve kijk op zaken zijn wij als geen ander in staat om ons in te leven in uw situatie en in uw belang mee te denken in maatwerk oplossingen.