Voordelen voor bedrijven, particulieren en instellingen in Limburg en Nederland

Vele ondernemingen en instellingen hebben beveiliging en veiligheidskosten gereduceerd en de kwaliteit geoptimaliseerd door de inzet van onze onafhankelijke Register Security Experts.

Tijdens een eerste scan komt in de regel naar voren dat klanten onnodig veel geld, kostbare tijd en energie steken in de complexiteit van de beveiliging/veiligheid. De oorzaak is meestal een beveiligingsoplossing die niet bij hun organisatie en kernactiviteiten past.

Doordat we in uw belang (Benefit) meedenken en handelen besparen we u onnodige stress en kunnen we u desgewenst volledig ontzorgen met betrekking tot uw complete beveiliging (Security) en veiligheid (Safety). Wij besparen kosten voor onze klanten door innovatieve maatwerk oplossingen, aanbestedingen, collectieve inkooptrajecten en mogelijke kortingen op uw verzekeringsjaarpremie.

Onze doelstellingen voor u:

  • Minder investeren, beter beveiligd door toepassing innovatieve oplossingen;
  • Advisering moet geen geld kosten, maar geld opleveren;
  • Hoogwaardige kwaliteit van alle diensten en producten voor iedere branche door strenge selectieprocedures;
  • Uniek in ontwikkeling en uitvoering, volledig in uw belang.

Hoe bereiken we deze doelstellingen?

Maximaal Resultaat tegen minimale investeringen voor onze klanten

Wij zijn van mening dat een veilig gevoel voor iedereenLogo bereikbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom hebben we onze organisatie efficiënt ingericht met minimale overheadkosten en dit levert direct voordeel op voor onze klanten.

Het logo van Benefit Security Experts staat voor de transitie van onze klanten van de rode (gevaar) naar de groene (veilige) zone.

Door onze onafhankelijke positie, een groot kennisnetwerk van beveiligingsprofessionals en kennis van de beveiligingsbranche zijn we uitstekend in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van innovatieve, duurzame en kostenbesparende maatwerk geïntegreerde -of totaaloplossingen.

Kostenreductie van Security Performance Check® tot aanbesteding

Door toepassing van de revolutionaire Security Performance Check® hebben inmiddels vele organisaties en particulieren hun beveiligingskosten drastisch kunnen reduceren. Bezuinigingen en stijging van de lasten zijn immers orde van de dag, wellicht een goede reden om uw beveiliging nog eens goed onder de loep te nemen en de mogelijkheden te bekijken om de beveiligingskosten binnen uw organisatie te reduceren en de performance te maximaliseren. De Security Performance Check® is een in eigen beheer ontwikkelde analyse op en van een locatie, waarbij eventuele beveiligingsrisico’s en -maatregelen zorgvuldig in kaart worden gebracht en worden afgezet tegen de bijbehorende kosten. Meer dan eens blijken risico’s en kosten niet met elkaar in balans.

Benefit Profit Plan®

profitplanAls aanvulling op de Security Performance Check® heeft u de mogelijkheid om voor uw organisatie deel te nemen aan het Benefit Profit Plan®. Het Benefit Profit Plan® is DE tool om volledig inzicht te krijgen in uw beveiligingsbudget en te vergelijken of de investeringen van uw totale beveiliging nog in balans zijn met de genomen beveiligingsmaatregelen. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsbalans tussen behoefte, risico’s maatregelen en investeringen.

Compleet, onafhankelijk en objectief in uw belang

Benefit Security Experts is uw onafhankelijke en deskundige partner voor al uw veiligheidsvraagstukken. Onze organisatie voorziet in de huidige behoefte van de markt aan een partner welke zorg kan dragen in kostenreductie en verhoging van de performance van uw beveiliging door toepassing van slimme, duurzame en innovatieve beveiligingsoplossingen. Doordat onze Security Experts zich niet beperken tot één dienst of product kunnen we onze partners voorzien van kosten reducerende oplossingen met maximale performance. Onze experts kunnen u voorzien van een gedegen onafhankelijk advies en begeleiding wat kan leiden tot de ‘turn key’ oplevering van de beveiligingsoplossing. We kunnen u onder anderen helpen met camerabeveiliging, alarmsystemen, beveiligingsdiensten en trainingen volledig bepaald in uw belang. Ook kunnen we u ondersteunen met aanbestedingen door advies met betrekking tot het Programma van Eisen wat het meest geschikt voor u is. Buiten de operationele eisen houden we onder anderen rekening met en kwaliteit juridische aspecten.

Korte communicatielijnen

Door onze persoonlijke, resultaatgerichte aanpak en één vast aanspreekpunt voor al uw beveiligingszaken spreken we van korte communicatielijnen.

Kostenbesparing door collectieve inkoop en innovatie

Door de juiste balans tussen risico’s, maatregelen en investeringen kunnen we kostenbesparend met u meedenken. Door middel van collectieve inkoop en de doorlopende ontwikkelingen in alle branches kunnen onze oplossingen vaak leiden tot grote voordelen welke leiden tot grote jaarlijks terugkomende kostenbesparingen. Door ons ervaring, enthousiasme en een frisse objectieve kijk op zaken zijn wij als geen ander in staat om met onze partners mee te denken.

Benefit Security Experts heeft vernieuwende en beproefde beveiliging en veiligheidsoplossingen ontwikkeld waardoor onze klanten voordelen kunnen hebben door:

  • Mogelijke drastische daling van de beveiligingskosten;
  • Verhoging performance en effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen;
  • Drastische daling van de risico’s door inbraak, brandstichting, vandalisme etc.;
  • Juridische borging van de toegepaste technologie;
  • Mogelijke daling van verzekeringspremie door de geadviseerde beveiligingsmaatregelen;
  • Efficiënte maatregelen welke een positieve invloed hebben op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van de organisatie.

Praktijkgericht

Benefit Security Experts zal door middel van een gedegen onderzoek zorg ervoor dragen dat de oplossingen in de praktijk zullen werken. Dit is mogelijk door een goed advies, een professionele begeleiding tot en met de ‘turn key’ oplevering van een project en eventuele nazorg.

Landelijk netwerk van professionele en betrouwbare Servicepartners

Wat is een betrouwbare Servicepartner? Om dit goed uit te zoeken is een hele klus. Benefit Security Experts heeft, buiten een groot kennisnetwerk, een groot netwerk van uitsluitend professionele Servicepartners van beveiliging en veiligheid. Wij selecteren onze Servicepartners op basis van integriteit, kwaliteit, eerlijke prijsstelling en performance. Als u informatie, sleutels aan een beveiliger, dan is het vanzelfsprekend dat u erop moet kunnen vertrouwen dat deze in goed handen zijn. Tevens moet u erop kunnen vertrouwen dat de beveiliger de gewenste performance kan leveren. Bijvoorbeeld een professioneel beveiligingsbedrijf welke voorziet in alarmopvolging kan uitsluitend de noodzakelijke performance op het gebied van snelle aanrijdtijden leveren als men gemotiveerde surveillanten en voldoende surveillance auto’s ter beschikking heeft in uw werkgebied.

Wij bieden maatwerk oplossingen voor alle branches.