Professionele beveiligingssystemen

Levering, installatie, revisie en onderhoud van alle systemen

Betrouwbare alarmsystemen zijn bij evenementen zonder nachtbewaking al lang geen overbodige luxe meer, maar bittere noodzaak. Vaak wordt alleen stilgestaan bij een inbraak, maar niet bij de mogelijke gevolgen van een inbraak zoals brandstichting en vernieling. Een reëel risico van brandstichting ontstaat als er tijdens een inbraak de buit tegenvalt en de inbreker uit frustratie een brand zal stichten.

Onze organisatie is ingericht op full service en wij helpen u graag om een passende maatwerk beveiligingsoplossing te realiseren met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Neem geen risico, maar maak een bewuste keuze

Indien men de beveiliging van een evenement uit handen geeft moet men erop kunnen vertrouwen dat dit professioneel wordt ingevuld.

Onze opdrachtgevers maken daarom een bewuste keuze voor Benefit Security Experts omdat men zekerheid wil dat men geholpen wordt met een vaak kostenbesparende maatwerk beveiligingsoplossing die het beste bij de specifieke situatie past.

Benefit Security Experts levert en installeert voor evenementen uitsluitend kwalitatief hoogwaardige beveiligingsdiensten en tijdelijke systemen.

Uw ‘one stop’ partner

Benefit Security Experts kan u als uw ‘one stop’ partner helpen met de levering en installatie van professionele IP- beveiligingssystemen, maar ook met alle aanvullende diensten van A tot Z. Bij Benefit Security Experts krijgt u altijd een maatwerk beveiligingsoplossing. Wij leveren op basis van de gekozen oplossing gratis preventieve beveiliging stickers en borden bij onze systemen.

Onze organisatie is ingericht op full service en wij helpen u graag om
een passende maatwerk beveiligingsoplossing te realiseren met de juiste veiligheidsbalans tussen
risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Onze 24/7 Service & onderhoudsdienst staat tot uw dienst met de borging van de continuïteit en revisie van alarm, camera, brandmelding en toegangscontrolesystemen.

Totaaloplossingen

Graag werken we samen met u aan uw veiligheid door middel van:

  • Maatwerk beveiligingsplan door Security Expert;
  • Volledige levering en installatie van alle soorten beveiligingssystemen;
  • Onderhoudsplan en 24/7 onderhoud en servicedienst;
  • Aansluiting op particuliere alarmcentrale;
  • Aansluiting op toezichtruimte voor het uitkijken van de camerabeelden;
  • Alarmopvolging door mobiele surveillant;
  • Overige beveiligingszaken waarmee we u graag helpen.