24/7 servicedienst voor alle gangbare systemen

“Het kiezen voor het onderhoud valt in de eerste fase van een circulaire economie.”

U wilt 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid en continuïteit van uw beveiligingssystemen. Daarom kunnen we u ontzorgen met onze 24/7 service en onderhoudsdienst.

Komt de beschikbaarheid of continuïteit in gevaar, bijvoorbeeld door een storing, dan kunt u contact opnemen met onze storingsdienst om uw storing te melden. Deze verhelpen de storing vervolgens zo snel mogelijk. Welk telefoonnummer u moet bellen en de werkwijze wordt u duidelijk van te voren uitgelegd door onze medewerker.

Door onze onafhankelijke positie kunnen we u helpen met een gecertificeerde servicepartner welke gevestigd is in uw regio met een snelle reactietijd.

Onderhoudsmonteur

De service en onderhoudsmonteurs van Benefit Security Experts beschikken over jarenlange ervaring als monteurs in beveiliging en veiligheid. De werkzaamheden bestaan onder anderen uit onderhoud en installatie van complete systemen. Voorbeelden zijn onder andere IP/HD beveiligingscamera’s, alarmsystemen en branddetectiesystemen.

De servicepartner programmeert installaties en zorgt voor een vlekkeloze werking van de systemen. Ook systeem revisie en het geven van adviezen en instructies aan onze klanten behoren tot de werkzaamheden.

Onze 24/7 Service en storingsdienst kent uw systeem als geen ander.

 

Volledig beheer van beveiligingssystemen

Benefit Security Experts kan u helpen met het volledig beheer van uw beveiligingssystemen door middel van een meer jaren onderhoudsplan.

Na implementatie van de beveiligingssystemen en aanvullende diensten blijven we ernaar streven om de kwaliteit constant te optimaliseren. Wij werken met servicepartners die voldoen aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden door betreffende certificeringsinstellingen.

Door 30 jaar ervaring, efficiënte planning en duidelijke afspraken helpen we onze klanten met het volledig beheer tegen aantrekkelijke investeringen.