Alarmsystemen

Levering, installatie en onderhoud van alarmsystemen

Benefit Veilig Wonen is de innovatieve oplossing van woonhuis tot villa, maar ook toepasbaar voor de beveiliging van complete woonwijken. De basis: Een professioneel, duurzaam, compleet alarmsysteem met een mooi design tegen aantrekkelijke investeringen met 2 tot 5 jaar garantie. Onderdelen zijn jarenlang verkrijgbaar en naar wens is het alarmsysteem leverbaar met bedrading of draadloos (op een veilige frequentie). Uiteraard helpen we u ook graag met overname en onderhoud van uw bestaande alarmsysteem door onze 24/7 servicedienst.

Onze doelstelling is dat u met een veilig gevoel kunt weggaan, thuiskomen, slapen en op vakantie gaan met de wetenschap dat u optimaal beveiligd bent tegen indringers.

Wij borgen kwaliteit en functionaliteit door certificering

Belangrijk om te weten is dat we de kwaliteit en functionaliteit borgen door uitsluitend te werken met door verzekeraars erkende alarmsystemen. De alarmsystemen kunnen desgewenst gecertificeerd worden. Wij voorkomen voor onze klanten dat deze een systeem inkopen wat niet geschikt is voor hun behoefte en waarvan vaak na een jaar geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn.

Complete & betaalbare alarm, camera en brand detectiesystemen

Benefit Veilig Wonen biedt voor iedere situatie en budget een slimme maatwerk beveiligingsoplossing in Limburg. We willen ons vooral onderscheiden door een uitstekende 24/7 service en aanvullende diensten zoals:

 • Gratis maatwerk beveiligingsplan* en preventiestickers;
 • Mogelijkheid bedieningsapp, persoonsalarm, etc.;
 • Volledige installatie;alarm
 • Programmeren systeem;
 • Duidelijke uitleg van het alarm en/of camerasysteem aan de bewoner;
 • Onderhoud systeem.

*Vraag naar de voorwaarden.

Tevens leveren we indien de klant dit wenst aanvullende diensten zoals onder andere aansluiting op alarmcentrale en alarmopvolging.

Wij ontzorgen u graag, zodat u met een veilig gevoel kunt leven en genieten. Wilt u ook uw woning en gezin beschermen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom is beveiliging noodzakelijk?

Waarom is beveiliging noodzakelijk? Omdat onze samenleving aan het veranderen/verharden is, wat een stijging van het aantal misdrijven met zich meebrengt.

Iedere 3 minuten een inbraak

Volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) wordt er gemiddeld iedere 3 minuten een inbraak gepleegd in ons land. Dat zijn maar liefs 480 inbraken per dag! Gemiddeld wordt er bij 1 op de 5 woningen ingebroken. Daarbij zijn er elke dag maar liefst 32 woningbranden oer dag (Bron: CBS).

De meeste particulieren staan vaak alleen stil bij inbraak, maar realiseren zich niet dat brandstichting en overval ook een groot risico is. Het idee dat er vreemden in huis hebben rondgelopen en aan privé spullen hebben gezeten, zorgt voor een uiterst onbehaaglijk gevoel. Daarbij slapen slachtoffers slecht na een inbraak. Dit willen we voor u voorkomen door het nemen van  beveiligingsmaatregelen.

Levering en installatie van alarm, camera en branddetectiesystemen

Een goed en betrouwbaar alarm of camerasysteem is in deze tijd geen overbodige luxe, maar bittere
noodzaak. Daarom nemen steeds
meer particulieren beveiligingsmaatregelen en lopen de onbeveiligde woningen een groter risico, omdat criminelen meestal net als water de weg van de minste weerstand naar onbeveiligde woningen zoeken.

Door goed te luisteren naar de specifieke wensen van de mensen en dit te combineren met 30 jaar ervaring is Benefit Veilig Wonen ontwikkeld. Beveiliging, volledig in het belang van de klant. Gezinnen en ouderen geven aan dat ze moeite hebben met de keuze van een alarmsysteem dat het beste bij hun situatie past en uitgebreid kan worden met een branddetectie systeem. Kernwoorden waren: Betrouwbaar, betaalbaar, kwaliteit, functionaliteit, design en goede service. Kortom men wil tegen redelijke investeringen volledig ontzorgt worden.

Brand(stichting) in relatie tot inbraak

In Nederland zijn er elke dag maar liefst 32 woningbranden per dag (Bron: CBS). Elk jaar sterven er mensen of raken mensen gewond ten gevolge van brandwonden of rookvergiftiging. De meeste oorzaken van de brand zijn falende of verkeerd gebruikte elektrische apparatuur, roken in bed en brandstichting. Een reëel risico van brandstichting ontstaat als er tijdens een inbraak de buit tegenvalt en de inbreker een brand uit frustratie een brand zal stichten. Veel mensen realiseren zich niet/onvoldoende wat buiten de levensdreiging  de impact van een brand kan zijn. Onvervangbare bezittingen zoals uw woning, foto’s, diploma’s en dierbare herinneringen worden binnen korte tijd vernietigd.

Branddetectie kan levens en uw kostbare bezittingen redden

Bij brand telt elke seconde en de gevolgen zijn zeer ingrijpend. Een brandmelder op batterijen is de eerste stap bij particulieren, maar een brandmelder zonder doormelding kent zijn beperkingen. Wie reageert op de sirene bij een brandalarm of wie merkt dat de batterij leeg raakt, als u niet thuis bent?

De investering in brandbeveiliging is een fractie van de schade veroorzaakt door brand.

Compleet maatwerk: Alarm, camera en branddetectiesystemen

Benefit Veilig Wonen biedt voor iedere situatie en budget een slimme maatwerk beveiligingsoplossing in Limburg. We willen ons vooral onderscheiden door een

uitstekende 24/7 service en aanvullende diensten zoals:

 • Gratis beveiligingsplan* en preventiestickers;
 • Volledige installatie & programmeren systeem;
 • Bedieningsapp voor het uitkijken van de camerabeelden op Smartphone, tablet, en PC;
 • Duidelijke uitleg van het alarm en/of camerasysteem aan de gebruiker(s);
 • Onderhoud systeem.

*Vraag naar de voorwaarden.

Tevens leveren we indien de klant dit wenst aanvullende diensten zoals onder andere aansluiting op alarmcentrale, 24/7 service en onderhoudsdienst, alarmopvolging etc.

Wij ontzorgen u graag, zodat u met een veilig gevoel kunt leven en genieten. Wilt u ook uw woning en gezin beschermen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Van woning tot regionaal woongebied

Benefit Security Experts kan onder anderen particulieren, woningstichtingen en woonwijken van dienst zijn met ‘slimme’ beveiligingsoplossingen tegen zeer aantrekkelijke investeringen welke zijn afgestemd op de particuliere markt. Hierbij kunt u denken aan maatwerk advies en levering van diensten waaronder alarmcentrale en alarmopvolgingsdiensten en beveiligingssystemen zoals alarmsystemen en IP camerasystemen. We kunnen refereren aan diverse succesvolle publiek- private samenwerkingsprojecten (politie en particuliere beveiliger) tegen aantrekkelijke investeringen. Dit doen we op basis van een onafhankelijk advies in het belang van de bewoners.