Alarmsystemen

Levering, installatie, revisie en onderhoud van alarmsystemen

Betrouwbare alarmsystemen zijn al lang geen overbodige luxe meer, maar bittere noodzaak. Vaak wordt door mensen alleen stilgestaan bij een inbraak, maar niet bij de mogelijke gevolgen van een inbraak zoals brandstichting en vernieling. Een reëel risico van brandstichting ontstaat als er tijdens een inbraak de buit tegenvalt en de inbreker uit frustratie een brand zal stichten.

De drempel voor een crimineel om bij een onbeveiligde locatie in te breken is een stuk lager omdat de pakkans immers een stuk kleiner is. Een goede reden om de investering in een professioneel alarmsysteem te overwegen. Heeft u al een alarmsysteem? Geen probleem, graag helpen we u met overname en onderhoud van uw bestaande alarmsysteem door onze 24/7 servicedienst.

Beveiliging is altijd maatwerk en een professioneel beveiligingsplan kan leiden tot de meest efficiënte en vaak kostenbesparende oplossing. Op basis van de juiste veiligheidsbalans tussen risico, behoefte, maatregelen en investeringen kunnen we u per segment helpen met de beveiligingsoplossing die het beste bij uw situatie past.

Door de toename van technologie in woningen en bedrijven stijgt ook het risico van brandgevaar. Daarom bieden we de mogelijkheid om buiten inbraak de brandbeveiliging mee te nemen in ons advies.

Maximale zekerheid door segmentering

Door segmentering borgen we dat onze opdrachtgevers altijd worden geholpen met de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s, behoefte, maatregelen en investeringen.

Basic- Pro

Is een betaalbare beveiligingsoplossing met als basis een hoogwaardig smart alarmsysteem. Door toepassing van slimme combinaties in de technologie is de investering lager als bij traditionele alarmsystemen. Grade-2 componenten garanderen de kwaliteit.

Premium

Is een uitbreiding op het Basis- Pro smart alarmsysteem. Ook hier is door de toepassing van slimme combinaties in de technologie de investering lager als bij traditionele alarmsystemen. Grade-2 componenten met uitgebalanceerde beveiligingsmaatregelen garanderen de kwaliteit en maximale efficiency. Indien u dit wenst kan het systeem geleverd worden met een door verzekeraars erkend VEB/BORG certificaat door onze servicepartner.

Excellent

Bij high risk objecten en woningen worden alle risico’s nauwkeurig in beeld gebracht. Het gehele traject dient door een Register Security Expert discreet en professioneel uitgewerkt te worden. Een   uitgebreid security management pakket is vaak noodzakelijk. Het beveiligingsplan, de gradering en implementatie van systemen en aanvullende beveiligingsdiensten zijn ‘state of the art’.

Uniek in ontwikkeling en uitvoering

Door goed te luisteren naar de specifieke wensen van particulieren, ondernemingen en instellingen en dit te combineren met 30 jaar ervaring ontwikkelt Benefit Security Experts complete oplossingen, altijd volledig in het belang van de klant. Kernwoorden van onze smart alarmsystemen zijn: Betrouwbaar, betaalbaar, kwaliteit, functionaliteit, mooi design en we borgen de kwaliteit en continuïteit door onze 10 zekerheden. . Wij voorkomen de aanschaf van een systeem dat niet geschikt is voor uw behoefte en waarvan vaak na een jaar geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn.

Brand(stichting) in relatie tot inbraak

Elk jaar sterven er mensen of raken mensen gewond ten gevolge van brandwonden of rookvergiftiging. De meeste oorzaken van de brand zijn falende of verkeerd gebruikte elektrische apparatuur en brandstichting. Veel mensen realiseren zich niet/onvoldoende wat buiten de levensdreiging  de impact van een brand kan zijn. De continuïteit van uw bedrijf of instelling komt direct in gevaar.

Bij brand telt elke seconde en de gevolgen zijn zeer ingrijpend. Een brandmelder op batterijen is vaak een eerste stap, maar branddetectie zonder doormelding kent zijn beperkingen. Wie reageert op de sirene bij een brandalarm of wie merkt dat de batterij leeg raakt, als u niet thuis bent?

De investering in brandbeveiliging is een fractie van de fysieke en psychische schade veroorzaakt door brand.

Verbinding naar de politiemeldkamer

Indien onze opdrachtgever dit wenst zorgen we door onze combinatie van alarmsysteem en cameratoezicht voor een directe ‘live’ verbinding met de politie meldkamer. De politiemeldkamer ontvangt direct de beelden vanuit onze toezichtruimte, bijvoorbeeld als er ingebroken wordt. De klant ontvangt de preventieve politie stickerset die een enorm preventieve waarde heeft.

De oplossingen die Benefit Security Experts levert zijn goedgekeurd door de High Impact Crime Coördinator van de politie Nederland.

Feiten over inbraken

Waarom is beveiliging noodzakelijk? Omdat onze samenleving aan het veranderen/verharden is, wat een stijging van het aantal misdrijven met zich meebrengt.

Iedere 3 minuten een inbraak

Volgens het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) wordt er gemiddeld iedere 3 minuten een inbraak gepleegd in ons land. Dat zijn maar liefs 480 inbraken per dag! Gemiddeld wordt er bij 1 op de 5 woningen ingebroken. Daarbij zijn er elke dag maar liefst 32 woningbranden oer dag (Bron: CBS).

De meeste particulieren staan vaak alleen stil bij inbraak, maar realiseren zich niet dat brandstichting en overval ook een groot risico is. Het idee dat er vreemden in huis hebben rondgelopen en aan privé spullen hebben gezeten, zorgt voor een uiterst onbehaaglijk gevoel. Daarbij slapen slachtoffers slecht na een inbraak. Dit willen we voor u voorkomen door het nemen van  beveiligingsmaatregelen.