Camerasystemen

Camerasystemen- en detectietechnologie tijdelijke en vaste objecten

In onze huidige samenleving is de toepassing van camerasystemen niet meer weg te denken.

Steeds vaker worden camera’s ingezet met als doelstelling mogelijke incidenten zoals inbraak, vandalisme en brandstichting proactief te voorkomen. Door de inzet van camera’s heeft u 24/7 toezicht op uw kostbare bezit.

Camera’s hebben een enorm preventieve waarde, maar als deze efficiënt worden ingezet worden is de meerwaarde een stuk groter. We spreken van cameraoplossingen, omdat we voor iedere klant een maatwerk oplossing ontwikkelen.

Enkele punten waarin cameratoezicht door Benefit Security Experts zich onderscheidt in de branche zijn:

  • Toepassing innovatieve bedieningsvriendelijke IP/Full HD camerasystemen;
  • Systemen zijn goedgekeurd door de High Impact Crime coördinator van de politie Nederland. Benefit Security Experts heeft toestemming om het politielogo te voeren;
  • Direct toezicht en actie bij brandmelding, inbraak en vernieling;
  • Mogelijkheid om de camerabeelden rechtstreeks door te zetten naar de politiemeldkamer;
  • Beperken interne criminaliteit door slimme inzet van maatwerk systemen;
  • Systemen kunnen juridisch worden geborgd (Algemene Verordening Gegevensbescherming);
  • Beschikking waterdicht bewijs voor de politie van criminaliteit;
  • Camerabeelden zijn altijd en overal beschikbaar voor onze klanten door app op PC, Smartphone, tablet, etc .

Van eenmanszaak, industrieplant tot bedrijventerrein

Of u een eenmanszaak runt of u neemt het initiatief voor een collectief beveiligingsproject, graag helpen we u met complete en hoogwaardige cameraoplossingen voor iedere branche of situatie. Bij een samenwerking met Benefit Security Experts beschikt u altijd over hoogwaardige innovatieve camerasystemen die uitgebreid in de praktijk zijn getest. Ieder camerasysteem is maatwerk waardoor we voorkomen dat u wordt geconfronteerd met een systeem dat niet geschikt is voor uw risico’s en behoefte.

De systemen kunnen uitgebreid worden met een persoonsalarm voor alleen werkenden of een overvalalarm. Onze oplossingen kunnen we onder anderen realiseren voor particulieren, bedrijven en instellingen zoals vaste objecten en tijdelijke objecten (Evenementen, tijdelijke opslag, bouwplaatsen etc.).

Mobiele cameramasten

Benefit Security Experts zet met succes mobiele cameramasten in Mobiele cameramastbij tijdelijke objecten, revisie en bouwprojecten. Eén stopcontact is voldoende voor 24/7 beveiliging door middel van cameratoezicht en detectie. Vanuit de toezichtruimte dragen we zorg voor toezicht en alarmopvolging door politie/mobiel surveillant bij incidenten.

Aanvullende diensten

Graag helpen we u ook met aanvullende diensten zoals aansluiting particuliere alarmcentrale, cameratoezicht, mobiele surveillance en 24/7 service en onderhoud.