Alarmsystemen

Levering, installatie, revisie en onderhoud van alarmsystemen

Betrouwbare alarmsystemen zijn al lang geen overbodige luxe meer, maar bittere noodzaak. Vaak alarmsystemenwordt door mensen alleen stilgestaan bij een inbraak, maar niet bij de mogelijke gevolgen van een inbraak zoals brandstichting en vernieling. Een reëel risico van brandstichting ontstaat als er tijdens een inbraak de buit tegenvalt en de inbreker uit frustratie een brand zal stichten.

De drempel voor een crimineel om bij een onbeveiligde locatie in te breken is een stuk lager omdat de pakkans immers een stuk kleiner is. Een goede reden om de aanschaf van een professioneel alarmsysteem te overwegen. Graag helpen we onze opdrachtgevers met overname en onderhoud van uw bestaande alarmsysteem door onze 24/7 servicedienst.

Brand(stichting) in relatie tot inbraak

Elk jaar sterven er mensen of raken mensen gewond ten gevolge van brandwonden of rookvergiftiging. De meeste oorzaken van de brand zijn falende of verkeerd gebruikte elektrische apparatuur en brandstichting. Veel mensen realiseren zich niet/onvoldoende wat buiten de levensdreiging  de impact van een brand kan zijn. De continuïteit van uw bedrijf of instelling komt direct in gevaar.

Branddetectie kan levens en uw kostbare bezittingen redden

Bij brand telt elke seconde en de gevolgen zijn zeer ingrijpend. Een brandmelder op batterijen is vaak brandmelders rookmelderseen eerste stap, maar een brandmelder zonder doormelding kent zijn beperkingen. Wie reageert op de sirene bij een brandalarm of wie merkt dat de batterij leeg raakt, als u niet thuis bent?

De investering in brandbeveiliging is een fractie van de schade veroorzaakt door brand.

Levering en installatie van alarm, camera en branddetectiesystemen

Door goed te luisteren naar de specifieke wensen van particulieren, ondernemingen en instellingen en dit te combineren met 30 jaar ervaring ontwikkelt Benefit Security Experts complete oplossingen, altijd volledig in het belang van de klant. Kernwoorden van onze alarmsystemen zijn: Betrouwbaar, betaalbaar, kwaliteit, functionaliteit, design en goede service. Kortom men wil tegen redelijke investeringen volledig ontzorgt worden. Hierbij doen we geen concessies aan kwaliteit en functionaliteit.

Hoogwaardige en betaalbare alarmsystemen

Hoogwaardige beveiligingssystemen onbetaalbaar? Door het gebruik van ons Programma van Eisen en collectieve inkoop kunnen we u helpen in de aanschaf van hoogwaardige, door verzekeraars erkende, alarmsystemen waar u jaren mee vooruit kunt. Wij voorkomen voor onze klanten dat deze een systeem inkopen wat niet geschikt is voor hun behoefte en waarvan vaak na een jaar geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn.

Uniek in ontwikkeling en uitvoering

Benefit Security Expert levert innovatieve oplossingen van woning, eenmanszaak tot een groot bedrijvencomplex. De basis: Een professioneel, duurzaam, compleet alarmsysteem tegen aantrekkelijke investeringen met 2 tot 5 jaar garantie.

Benefit Security Experts biedt voor iedere situatie en budget een slimme maatwerk beveiligingsoplossing in Limburg. We willen ons vooral onderscheiden door een uitstekende 24/7 service en aanvullende diensten zoals:

  • Gratis beveiligingsplan en preventiestickers;
  • Volledige installatie & programmeren systeem;
  • Bedieningsapp voor het uitkijken van de camerabeelden op Smartphone, tablet, en PC of bediening van het alarm;
  • Duidelijke uitleg van het alarm en/of camerasysteem aan de gebruiker(s);
  • Onderhoud systeem.

Tevens leveren we indien de klant dit wenst aanvullende diensten zoals onder andere aansluiting op alarmcentrale en alarmopvolging.

Wij ontzorgen u graag, zodat u met een veilig gevoel kunt ondernemen, leven en genieten. Wilt u ook uw object professioneel beschermen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct doormelding naar de politiemeldkamer

Indien onze klant dit wenst zorgen we door onze combinatie van alarmsysteem en cameratoezicht voor een directe ‘live’ verbinding met de politie meldkamer. De politiemeldkamer ontvangt direct de beelden vanuit onze toezichtruimte, bijvoorbeeld als er ingebroken wordt. De klant ontvangt de preventieve politie stickerset die een enorm preventieve waarde heeft.

De oplossingen welke Benefit Security Experts levert zijn goedgekeurd door de High Impact Crime Coördinator van de politie Nederland.

Wij houden de investeringen minimaal voor onze klanten

Benefit Security Experts kan zorg dragen voor de samenstelling van het benodigde budget, de aanbesteding tot en met de volledige exploitatie. Door de collectieve inkoop worden de investeringen acceptabel voor particulieren. Dit kan zo blijven door het contractbeheer uit te besteden aan Benefit Security Experts zodat iedereen zich met een veilig gevoel kan concentreren op vrijetijdsbestedingen en genieten van een welverdiende nachtrust met de gedachte dat wij waken over uw veiligheid.