Alarmsystemen

De Total Secure Alarm oplossing, kwaliteit en betrouwbaarheid

In de huidige samenleving wordt er steeds vaker ingebroken, maar ook vinden er steeds vaker overvallen en brandstichtingen plaats. Een alarmsysteem dat zorg kan dragen voor beveiliging tegen inbraak is inmiddels al ingeburgerd in Nederland. Maar is dit voldoende, of is het niet beter als men andere risico’s zoals brand, overval etc. mee zal nemen? U wilt immer uw kostbare bezit optimaal beschermen. Dit is mogelijk door middel van de Total Secure Alarm oplossing.

Total Secure Alarm oplossing gaat verder dan de standaard

Door de Total Secure Alarm oplossing wordt u niet alleen beveiligd tegen inbraak. Total Secure Alarm gaat verder dan de standaard beveiliging door slimme uitbreidingen op basis van uw risico’s of budget, zoals onder andere:

  • Inbraak/vandalisme
  • Brand (stichting)
  • Overval (persoonsalarm)
  • Toegangscontrole
  • Schrikverlichting
  • Bedieningsapp met integratie bediening alarm/camera
  • Back up bij stroomuitval
  • Back up bij uitval internetverbinding
  • Integratie systeem met camerabeveiliging
  • Integratie systeem met alarmcentrale en cameratoezicht door toezichtruimte

Total Secure Alarm zorgt voor maximaal rendement van uw investering.

Zekerheid van de beste oplossing

Bij ons geen kant-en-klare pakketten en standaard procedures. Wij zijn van mening dat professionele beveiliging altijd maatwerk is.  Als u wilt investeren in een alarmsysteem, wilt u de zekerheid hebben dat uw veiligheid in goede handen is en de kwaliteit, minimaal GRADE-2, geborgd is.

Om problemen te voorkomen willen we adviseren, bij een eis van uw verzekeraar, uitsluitend de certificering op basis van de landelijk erkende Verbeterde Risico Klasse Indeling (VRKI) uit te laten voeren door de BORG/VEB  erkende installateur.

Beveiligingssystemen moeten niet alleen betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn, maar ook de bijbehorende processen zullen op maat voor u uitgewerkt worden.

Hierbij is het uitgangspunt een gedegen risico analyse en beveiligingsplan, voor uw organisatie of gezin, op maat ontwikkeld door onze erkende Register Security Expert (RSE). Onze medewerker zal in de toekomst uw vaste aanspreekpunt zijn.

Bij de Total Secure Alarm oplossing heeft u de garantie dat u de beschikking heeft over een kwalitatief hoogwaardige oplossing die zijn tijd ver vooruit is. Met de Total Secure Alarm oplossing bent u klaar voor de toekomst!

Alarmcentrale, alarmopvolging en 24/7 onderhoud- en servicedienst 

Benefit Security Experts kan u volledig ontzorgen met betrekking tot alarmcentrale diensten en  alarmopvolging door een mobiele surveillant.

Om ervoor te zorgen dat uw alarmsysteem in optimale conditie blijft en dat u in geval van een storing wordt geholpen, heeft u bij Benefit Security Experts de beschikking  over een 24/7 onderhoud- en servicedienst.

 

 

 

 

 

Kijk de video

Kijk de video van de Total Secure Alarm oplossing, maar lees vooral deze pagina voor de uitgebreide toelichting van deze unieke beveiligingsoplossing.