Beveiliging bouwplaats en opslag

Voorkomen en beperken risico’s om schade te voorkomen

sluisBeveiliging bouwplaats en tijdelijke opslag van goederen is pure noodzaak. Criminelen gaan steeds brutaler en professioneler te werk. Risico’s welke een bouwplaats en/of tijdelijke opslag kunnen lopen zijn onder anderen:

  • Inbraak;
  • Diefstal van koper, kabels, bouwmaterialen etc.;
  • Vandalisme zoals graffiti, ingegooide ramen, etc.;
  • Geforceerde hekken, omheining en sloten.

De schade wordt niet beperkt tot directe schade, maar u kunt ook getroffen worden door indirecte schade.

Indirecte schade is de hoogste kostenpost

In de regel is de hoogste kostenpost de indirecte schade, zoals onder anderen verstoring van de processen voor personeel en onderaannemers die niet aan het werk kunnen, tot aan overschrijding van afgesproken deadlines en opleverdata.

Behoefte staat centraal

Benefit Security Experts heeft onderzoek gedaan naar de behoeftes in uw branche en deze kwamen naar voren als volgt:

  • Flexibele no –nonsens leverancier welke snel kan reageren en acteren;
  • Voorkeur beveiliging door technologie (camera –en detectieapparatuur);
  • Zeer snelle interventie naar aanleiding van incidenten en calamiteiten;
  • De bouwplaats beveiliging en/of tijdelijke opslag wordt gezien als noodzakelijk en daarom dienen de investeringen op een acceptabel niveau te blijven.

Mobiele cameramasten

Benefit Security Experts zet met succes mobiele cameramasten in Mobiele cameramastbij revisie en bouwprojecten. Eén stopcontact is voldoende voor 24/7 beveiliging door middel van cameratoezicht en detectie. Vanuit de toezichtruimte dragen we zorg voor toezicht en alarmopvolging door politie/mobiel surveillant bij incidenten.

 

 

U belt ons, wij regelen het!

bouwplaatsOp basis van deze wensen heeft Benefit Security Experts in eigen beheer aantrekkelijke pakketten ontwikkeld welke flexibel in kunnen spelen op de aard en risico’s van de bouwplaats en/of tijdelijke opslag. Daarom kunnen we bouwondernemingen op basis van de best mogelijke oplossing adviseren. Dit kan bijvoorbeeld door de combinatie van beveiligingstechnologie met aanvullende diensten zoals aansluiting op een toezichtruimte en mobiele surveillance dienst. Wij regelen de mobiele surveillancedienst met de snelste reactietijd in de regio. Ook voor deze branche is de Security Performance Check® bij uitstek de tool om de gewenste performance tegen acceptabele investeringen te realiseren!