BEDRIJFSHULPVERLENING TIJDENS CORONA

In deze onzekere tijden, waarin het coronavirus COVID- 19 zich als een razende over de wereld verspreidt, vragen een hoop mensen zich af wat nog wel en niet verantwoord en veilig is.

Daarom willen we adviseren om even stil te staan bij de BHV (Bedrijfshulpverlening). Het is belangrijk dat de gezondheid van uw medewerkers wordt bewaakt door een BHV opleiding die afgestemd is op de up to date corona maatregelen. Benefit Security Experts helpt u met BHV opleidingen speciaal gericht op de Corona situatie. Hierdoor kunnen we de veiligheid van uw medewerkers maximaal borgen.

BLUSMIDDELEN DIENEN OPERATIONEEL TE WORDEN

Blusmiddelen dienen altijd inzetbaar te zijn. Toch ontstaat er tijdens het thuiswerken het risico dat blusmiddelen te laat of niet gekeurd worden. Benefit Security Experts kan u ontzorgen door er voor te zorgen dat uw blusmiddelen altijd operationeel en gekeurd zijn.

BENEFIT HEALTH PROTECTION OPLOSSINGEN

Door onze Health Protection oplossingen ontzorgen wij u doordat we onze expertise hebben in gezet voor het ontwikkelen van oplossingen speciaal gericht op de ondersteuning van Corona preventie maatregelen. Oplossingen die voor iedere branche als maatwerk uitgewerkt kunnen worden door onze Register Security Experts.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden hoe u uw organisatie veiliger kunt inrichten? Bel ons dan op 0475-85 2240, wij helpen u graag.